2777
2789
عنوان

از دانشگاه انصراف بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 83 پست
استخدامی رشته خیلی خوبه ب اسمش نگاه نکن

متاسفانه اسمش جوریه که هرکی میشنوه فکر میکنه رشته در و پیتیه درحالی که من برای قبولی همینم کلی خوندم تست زدم🥲 همکلاسیامم همینطور 

ولی من از مرکز بهداشت و بچه ها بدم میاد شغل بیمارستانی دوست دارم

در مسیر....🌱

یعنی رشته خودم بهتره؟ بنظرتون این غیرمنطقیه که یه نفر با شرایط من انصراف بده به امید پزشکی تعهدی اون ...

فضای بیمارستان خیلی سمیه،رشته خودت از پیرا هایی که توی بیمارستان هست و گفتی دوست داری خیلی بهتره،درآمدش هم همونقدره،ولی پزشکی بحثش جداست اگه قطعا مطمئنی که میتونی بیاری انصراف بده وگرنه واقعا ارزش نداره بخوای بری پیرای دیگه با خیال راحت همین رشته ی خودت رو بخون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هر کسی باید شرایطش رو در نظر بگیره با توجه به‌ اینکه به این رشته علاقه نداری من جای شما بودم انصراف میدادم چون شرطه موفقیت تو یه حرفه اول از همه علاقس ولی باید به سختی های بعدش هم فکر کنی یکسری از افراد بعد از انصراف ذهنشون پرازدغدغه واضطرابه که توان وتمرکز وانرژی واسه کنکور خوندن هم ندارن

"👩🏻‍⚕️📚☕"

عه پزشکی میخونین فکر کردم پیرا هستین😁تو همکلاسی هاتون بودن کسایی که قبلا پیرا خونده باشن؟ والا من ب ...

بله😁

اکثرا فکر میکنن پیرا یا فرهنگیان میخونم😁

آره یه مورد داریم پرستاری خونده الان اومده پزشکی

ولی اگه واقعا تصميمت اینقدر جدیه نذار واسه بعد از تحصیل 

هر کسی باید شرایطش رو در نظر بگیره با توجه به‌ اینکه به این رشته علاقه نداری من جای شما بودم انصراف ...

منم از همین میترسم که پشیمونی باعث استرسم بشه

چون واقعا آدم استرسی هستم پارسال شبای قبل قلمچی تا صبح خوابم نمیبرد

در مسیر....🌱

نه حتی همین ۴۰۳ پرستاری آزاد آوردم نتونستم برم

خوب پس چرا میخای ول کنی؟ همین راهو ادامه بده بهداشت عمومی جزو رشته های پر کاره هم اموزش پرورش هم وزارت بهداشت مورد نیازشونه یکم ک بری جلوتر کارش جذاب تر هم میشه به کارآموزی هاتون ک برسه قشنگ میشه. 

هم از لحاظ سن هم به هر حال هدر دادن عمره دیگه

گفتم شاید اونجوری حداقل دستم به یه جا بند هست واسه کاهش استرس 

اونموقع میشه کنکور ۴۰۷ که معلوم نیست چه تغییراتی داشته باشه ممکنه عمومیا برگرده که ما به اون روال عادت نداریم

بیشتر از هرچیزی این دوراهی اذیتم میکنه.

در مسیر....🌱

گفتم شاید اونجوری حداقل دستم به یه جا بند هست واسه کاهش استرس اونموقع میشه کنکور ۴۰۷ که معلوم نیست چ ...

ببین عزیزم نظر من اینه 

در وهله ی اول واقعا رشته ی خودت عالیه اگه میتونی همینو ادامه بده و موفق شو

تو پزشکی هم هیچی نیس به خدا🤦‍♀️

ولی اگر واقعا عاشق پزشکی هستی و حتما به رشته های تاپ مثل پزشکی و دارو و فیزیو فکر میکنی و میخوای کنکور بدی و تو این رشته ها تحصیل کنی الان انصراف بدی بهتره چون عمر طلاست

حیفه از دست بره

ببین عزیزم نظر من اینه در وهله ی اول واقعا رشته ی خودت عالیه اگه میتونی همینو ادامه بده و موفق شوتو ...

علاقه که خیلی دارم و پشتکارمم خداروشکر عالیه ولی به هوشم اعتماد ندارم

در مسیر....🌱