2777
2789
عنوان

از دانشگاه انصراف بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 83 پست
سلام عزیزم عزیزم از نظر من ادامه بدی بهتر هست وضع کنکور قشنگ نیست که امید خاصی بهش باشه

بنظرتون اینو تموم کنم کنکور بدم دیگه خیلی دیر نمیشه؟

تو رشته های علوم پزشکی راه داره بجای ۴ سال سه سال و نیم تموم کرد؟

در مسیر....🌱

بنظرتون اینو تموم کنم کنکور بدم دیگه خیلی دیر نمیشه؟تو رشته های علوم پزشکی راه داره بجای ۴ سال سه سا ...

نه دیر نمیشه عزیزم 

واحد زیاد بردار 

طرح اختیاری هست درسته؟

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه متاسفانه اجباری شدههر ترم هم نهایتا ۲۰ واحد میتونیم برداریم .تابستونا هم فقط عمومی ارائه میشه

خب طرح و اینارو میخوای چی کار کنی بعدش؟

نری یکسالش رو و اگر قبول نشدی ادامه بدی؟

جریمه میخوری تا جایی که میدونم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید
خب طرح و اینارو میخوای چی کار کنی بعدش؟نری یکسالش رو و اگر قبول نشدی ادامه بدی؟جریمه میخوری تا جایی ...

چی رو جریمه میخورم؟ مگه تا طرح نریم نمیشه مجددا کنکور داد ؟ 

ممنون میشم بی زحمت بیشتر توضیح بدین این روزا خیلی سرگردونم

در مسیر....🌱

چی رو جریمه میخورم؟ مگه تا طرح نریم نمیشه مجددا کنکور داد ؟ ممنون میشم بی زحمت بیشتر توضیح بدین این ...

نمیدونم عزیزم دقیق 

باید از خود دانشگاه بپرسی همه اینارو که قوانین رو طبق همین تاریخ میدونن 

من شنیدم فقط که اگر هم کنکور قبول بشی تا طرح تموم نکنی یا معاف نشی نمیتونی بری رشته دیگه!مطمعن نیستم 

و شنیدم اگر طرح رو نری به اندازه همون تایمی که نرفتی اضافه طرح میخوری 

بازم بپرس حتما 

من اصلااااا مطمعن نیستم و با حرف من تصمیم نگیر❤️

قوانین رشته بهداشت رو اصلا نمیدونم که چه مدلیه و کدوم قانون برای کدومش هست محیط،عمومی و...

بیشتر ببینید
نمیدونم عزیزم دقیق باید از خود دانشگاه بپرسی همه اینارو که قوانین رو طبق همین تاریخ میدونن من شنیدم ...

معاونت فرهنگی بپرسم یا آموزش ؟ 

آموزش انقدر قیافه میگیرن مثل آدمم توضیح نمیدن

گاوم زایید😪

در مسیر....🌱

معاونت فرهنگی بپرسم یا آموزش ؟ آموزش انقدر قیافه میگیرن مثل آدمم توضیح نمیدنگاوم زایید😪

اموزش بپرس 

اگر نیاز باشه خودشون ارجاع میدن جای دیگه 

بیشتر ببینید