2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۳۴ هفته رفتم‌ سونو بریچ بود الان احساس میکنم عرضی شده تازه یدورم بندناف پیچیده بود دور گردنش

اگه حس میکنی تو پهلوهاته به اونم مثل این که بریچ میگن چن مدل داره بریچ مثل این که

واقعا طبیعیه ؟؟ دردش مهم نیس تحمل میکنم میخوام بدونم طبیعیه یانه من یکم میترسم

هرچی تحرک جنین بیشتر باشه بهتره اصلا جای نگرانی نیست من الان که دارم برات مینویسم پوست شکمم داره کش میاد از بس دست و پاش رو دراز میکنه…🥴😄 

سونوی طول سرویکس دادی؟ 

هر وقت نی نیت تکون خورد دستت رو بزار رو شکمت توحید یا ولعصر بخون انشالله که نی نی آروم و صبوری قسمتت میشه😍

هرچی تحرک جنین بیشتر باشه بهتره اصلا جای نگرانی نیست من الان که دارم برات مینویسم پوست شکمم داره کش ...

اخرین بار۳۹ بود دیگه نمیدونم چند بود بهم نگفتن فقط گفتن خوبه من فقط باضربش شکمم درد میگیره نزنه درد نمیگیره

باضربه هاش درد میگرفت ؟؟؟چجوری بودی؟؟

همیشه درد نمیگیره ولی گاهی فشار به تاندون بیاد درد میگیره . یادمه یبار دخترم یه لگدی بهم زد که تا دو روز نمی تونستم قد مو راست کنم راه برم درد وحشتناکی داشتم .