2777
2789
عنوان

رو چه نوحه ای قفلی زدین

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 110 پست

نوحه گوش نمیدم

ولی آهنگ هایده قفلیمه

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

روضه حاج مهدی رسولی ...

همه منتظرن مادرش برسه.

کل نوحه های نزار قطری 

فاطمه یار علی از حسین طاهری

مجتبی رمضانی (خدایی ،خدا غریبه)

《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید

این حال و هوا رو هیچ وقت یادم نمیره 

تو راه پیاده روی اربعین بودیم تقریبا ساعت 5 صبح بود همینطور که همه خسته بودیم نوحه پشت سر مرقد مولا روبرو جاده صحرا گذاشته بودن اصن حال و هوایی داشت 

خـدایا شـکرت 💕 داده ات نــعــمـت 🤍 نـداده ات حـکـمـت 🩵 گـرفـته ات عـلـت 🩷 اگر امضارو دیدی  برای شادی روح پدر مظلومم یه فاتحه بفرست 🤍

خیلی وقته گوش ندادم اما نوحه ام البنین مادرمه و نوحه ترکی حسین گلدی کربلایه قوناخ و نوحه تزورونی از ملا یاسم کربلایی 

این سه تا رو زیاد گوش میدادم 

یه چند تا دیگه هم هست اما این دو تا رو بیشتر گوش میدادم 

یکی دیگه هم بود خیلی دوست داشتم منتها الان یادم نیست 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

اونام قشنگه.. ولی دیگه خیلی کم گوش میدم

انسان دائم در حال تغییره🥲

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
بیشتر ببینید