2777
2789
عنوان

رو چه نوحه ای قفلی زدین

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 112 پست
من هنوز نوحه منم میخوام برم آره برم سرم بره برام تازگی داره و حس خوبی ازش میگیرم

آرزوت شهادته؟

یک عدد چادری هستم که عاشق چادرشه.عصبانی نمیشم ولی اگه بشم، خیلی دختر بدی میشم😅🤕

یه نوحه قدیمی هست سرچ کن خیلی قشنگه 

نهاد پا در فرات، خواست لبی تر کند 

خیلی خوبه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ننه ام البنین 

بریم نجف 

حسین که تکراری نمیشه 

تو شوق پر زدن دادی تو هیئتت وطن دادی تو ابرو به من دادی 

قرار هفتگی

غریب مادر

و خیلی از مداحی های دیگه 🫠

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

همون شد شد نشد میرم کربلااتفاقا مامانمم سرطان خون دارهبد جور وصفه حال منه بدبخته

الهی که امام حسین واسطه شن و مادرت شفا پیدا کنه❤️

شمام برای مادر من دعات کن لطفا

حس خوب ، رضا نریمانی.

حسین مولا، حسین طاهری

بی مردم ،مهدی رسولی

و....

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
آرزوت شهادته؟

شهادت یعنی تههههه تههه عاقبت بخیری

اگه بشه که عالیه 

اما من هنوز لیاقت ندا م

من مثل شما اهنگ زیاد گوش میدا م اهنگ به روز رو دانلود میکردم الان خیلی وقته مهر آهنگ از دلم رفته بجاش نوحه و مداحی از این قبیل گوش میدم شما کار درستی کردی چیزایی گوش کن که به درد و گوش و قلب و مغزت بخوره گلی جان.

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

بیشتر ببینید
نوحه پسرم مادرت را پیر کردی رو خیلی دوست دارمچادرت را بتکان روزی ما را بفرستو یه کلیپ تصویری هست خیل ...

اولی رو کی خونده؟

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌             میشه برای ازدواجم یه الهی به رقیه بگید برام ؟ 😗 اگه گفتید لایکم کنید براتون صلوات بفرستم

شهادت یعنی تههههه تههه عاقبت بخیریاگه بشه که عالیه اما من هنوز لیاقت ندا ممن مثل شما اهنگ زیاد گوش م ...

عاقبت بخیر بشی عزیزم❤️