2777
2789
عنوان

چطوری تمومش کنم با عشقم😭😭😭😭چطورییییییییییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 29 پست
حس میکنم تو خیلی در دسترسش بودی یه مدت بهش محل نزار دیر سین کنزنگ زد جواب نده اینجوری میفهمه که تو ه ...

خب ک چی

اینکارو کنم همینجوری پیس میره تا اخرش

بعدش میگه دویاره بیام خواستگاریم منم میمونم دیگه چی بگم اخه

این مدلش اینه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بیشتر ببینید
اره تقریبا تو چرا تموم کردی

ببین اگر بالای ۳۰هس طبیعی هس

من خیلی غر میزدم مثلا جواب نمیداد دعوا می‌کرد

چند بار تموم کردم باز برگشتم

خیلی بد بود

الان اگر دوست داری در مورد رابطتون بگو شاید بتونم کمکت کنم

شرایطتون چیه

هدفش چیه

چن وقت باهم هستین

در هفته چن بار همو میبینید؟!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربطی نداره اصلا زنگ تفریح زندگیش هستی میدونه هر وقت بیاد تو هستی

ینی تموم کنم؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بیشتر ببینید
ببین اگر بالای ۳۰هس طبیعی هسمن خیلی غر میزدم مثلا جواب نمیداد دعوا می‌کردچند بار تموم کردم باز برگشت ...

ن زیاد همو نمیبینیم بعضی وقتا هفته ای یه بار بعضی وقتا ماهی یه بار هم ندیدم

مثلا میگم درمورد فلان چیز ناراحتم ازت میگه بیخیال بچه بازی درنیار درحالیکه واقعا تقصیر اونه بی توجه میونه محبت نمیکنه

یع دونه بهش گفتم هرروز زنگ بزن نمیزنه 

بیشتر ببینید
کلا احساساتی وهیجانی نگیرین تصمیم خانما آسیب میبینید صدمات داره حتی فکرخالیش راجبه این روابط ازاد اص ...

چرا این کامنت رو تو همه تاپیک ها میزارین سردرد گرفتم 

تورا به خاک ندادم به آسمان دادم زمین جای قشنگی برای گلها نیست تو را به رسم امانت به آسمان دادم . . مادر🖤

خب ک چیاینکارو کنم همینجوری پیس میره تا اخرشبعدش میگه دویاره بیام خواستگاریم منم میمونم دیگه چی بگم ...

میدونی عشق ادمو کور میکنه 

چیز دیگه ای نمیتونم بگم امیدوارم خوشبخت بشی

میدونی عشق ادمو کور میکنه چیز دیگه ای نمیتونم بگم امیدوارم خوشبخت بشی

بزارم برم؟

به عنوان یه خواهر قانعم کنم❤️قول میرم قانع شم چون پای موندن هم ندارم

بیشتر ببینید
بزارم برم؟به عنوان یه خواهر قانعم کنم❤️قول میرم قانع شم چون پای موندن هم ندارم

بزار رک بگم عزیزم امیدوارم ناراحت نشی 

باید برای خودت ارزش قائل شی 

اگه میخوای که رابطه ات ادامه دار بشه باید سنگین باشی 

یه مدت بهش پیام نده زنگ نزن کادو نگیر حتی تو مناسبت های مهم 

به اصطلاح خودت رو بگیر 

برای یک ماه اینکارو انجام بده اگه دوستت داشته باشه و واقعا تو رو بخواد برات ارزش قائل میشه 

حس ششم ما زنا خیلی قویه به شرطی که عشق کورمون نکنه و خودمون نخوایم بدی هاش رو ببینیم

برو یه دفتر بردار و خوبی و بدی هاش رو بنویس 

لحظات خوب و بدت رو هم بنویس و ببین ارزش داره که بخوام باهاش ادامه بدم یا نه 

معمولا بعد از نوشتن چشم هات روی واقعیت باز میشه 

چرا این کامنت رو تو همه تاپیک ها میزارین سردرد گرفتم

شما اولا هرکامنتی منو دیدین بگین چرا شو میگم بهتون  همون تاپیک چون وجدانم اجازه نمیده که یکی از ابجی هاهم آسیب ببینینن شما هم مثل خواهر منی ،از تجربه های کاریم تو دادگاه بعد ببینید از احساس وهیجانی تصمیم گرفتن ها علت اون مشکلات وآسیب ها داشته

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
ن زیاد همو نمیبینیم بعضی وقتا هفته ای یه بار بعضی وقتا ماهی یه بار هم ندیدممثلا میگم درمورد فلان چیز ...

حرف ازدواج زده؟

چن وقت باهم هستین

اختلاف سنی شما چقدره

هر دو چن سوالتون هس

اینا کامل بگو تا کمکت کنم

چش بسته که نمیشه نظر داد

حرف ازدواج زده؟چن وقت باهم هستیناختلاف سنی شما چقدرههر دو چن سوالتون هساینا کامل بگو تا کمکت کنمچش ب ...

اره مبگم که خواستگارم بود ما ردش کردیم

بیام خصوصی؟

بیشتر ببینید

سلام تاپیک اخرتون رو خوندم 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین در حد رایگان 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4