2777
2789
عنوان

ماهی قزل چراانقد بد مزس

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 60 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخه قزل رو گفتن توفر خوشمزه تره من ماهی های دیگرم اکثرا تو فر میزارم خوشمزه میشن این مزه ی آب و اجن ...

کلا روش اشتباه رفتی هم از روش مزه دار کردنش هم روش طبخش

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
کجایی اینقدر ارزونه!!!!!ما ۲۵۰ میخریم

منم فیلش رو ازهایپر خریدم ۴تیکه پونصدو خورده ای

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
آفرین آره تلخ بود ،حالا من گفتم شاید بخاطر ورقه ی پرتقاله ک روش گذاشتم واسه مزه دار شدن ،حالا غیر تل ...

ما همه جور میگیریم قزل آلا هم میگیرم خوشمزس ولی تازه یکی از کاربرا گفت قزل فرق داره ، در کل گاهی پیش میاد ماهی تلخ باشه اصطلاحا میگن زهرش ترکیده

مجازی شده جایی برای خالی کردن عقده های خیلیا 🙂 اما این صفحه نه🦋🍃
سیر و پرتقال ....چه ترکیبی..فکرش هم بد مزه سهر ماهی روش طبخ خودش رو دارهقزل آلا رو باید نمک بزنی بع ...

گوگل زده بود🤣

سیر و پرتقال ....چه ترکیبی..فکرش هم بد مزه سهر ماهی روش طبخ خودش رو دارهقزل آلا رو باید نمک بزنی بع ...

قزل الا شکم پرس هم خوشمزه ای

همینجور مزه دارش کن

گشنیز تازه با فلفل سبز تند حسابی خرد کن و زردچوبه و نمک بزن و رب انار و کمی رب آلوچه 

یا تمر هندی 

بگذار تو شکمش 

بعد بگذار تو فر یا زغال کباب کن 

خیلی خوشمزه میشه 

ما همه جور میگیریم قزل آلا هم میگیرم خوشمزس ولی تازه یکی از کاربرا گفت قزل فرق داره ، در کل گاهی پیش ...

شانس مایه😂

@ژنـــرال؛ من اینو خوندم ماهی قرمز ، خیلی هم با اشتیاق اومدم ببینم چیه ، هی خوندم خوندم دیدم از نظر ...

😁😁😁

ما همه جور میگیریم قزل آلا هم میگیرم خوشمزس ولی تازه یکی از کاربرا گفت قزل فرق داره ، در کل گاهی پیش ...

قزل همون قزل آلا ست فرقی نداره

ولی خود قزل آلا چندین مدل مختلف هست.ولی تو بازار ما قزل خال دار و رنگین کمان رایج تره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.