2777
2789

درد پهلو و استخوان دارم‌عفونت ریه ام زده یه ایتسخوان درد میکنه تمومه استخونایه بدنم تیر میکشن دارم‌ میمیرم‌از طرف دیگه فکر‌اینکه نکنه سرطان ریه گرفتم داره بدتر از پا درم‌میاره الانم که عیده هیچ‌دکتری نیست من چه غلطی‌بکنم دارم‌از درد میمیرم مادرمم سرطان داره نمیتونه از جاش پاشه باید اونم‌نگه دارم‌این چه بدبختی بود سرم‌اومد با این درد لعنتی چیکار کنم یهو یه جام‌تیر میکشه انگار دارن‌چاقو میکنن توش میسوزه قفسه سینم‌ نفس‌میکشم‌پهلوهام میخواد بترکه سیگار زیاد کشیدم‌بدبخت شدم 😭😭😭😭😭😭 چیکار‌کنم الان من با این‌درد چجوری ساکتش کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم از سردرد امشب داشتم میمردم خودم به خودم امپول زدم

آهای آیندگان، شما که از دل طوفانی بیرون می‌جهید که ما را بلعیده است، وقتی از ضعف‌های ما حرف می‌زنید یادتان باشد که از زمانه‌ی سخت ما هم چیزی بگویید✨هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! مخصوصا اینایی که میان ریپ میزنند توهین میکنند دنبال دعوا و عقده گشایی هستن اصلا اپیلاسیون میشه آدم از شر اینا🤣

بیشتر ببینید
نمی‌دونم باید برات چکاری کرد ولی زنگ بزن به اسنپ برو بیمارستان خودتو بستری کن دکتر شیفت شب ببینتت

میترسم بابتم نمیبره منو تازه برایه مامانم خرج کرده دیگه نمیکنه من‌چیکار کنم خدایا میترسم نمیخوام امپول بزنم

نمی‌دونم باید برات چکاری کرد ولی زنگ بزن به اسنپ برو بیمارستان خودتو بستری کن دکتر شیفت شب ببینتت

درد دارم 😭 قرص خ اب خوردم اگه‌بتونم میخوابم تا فردا نشد میگم‌ فردا ببرنم دکتر اخه بیمارستانم همینجوری بستری نمیکنن باید نامه پزشک باشه خدایا من چیکار‌کنم استرسه مرگ دارم

منم از سردرد امشب داشتم میمردم خودم به خودم امپول زدم

چجوری دردم زیاده ولی هیچکی جدی‌نمیگیره چند ماه پیش ازمایشو سونو اینا دادم سالم بود ولی ریه ام داغونه الان زده به بقیه جاها من‌نمیخوام‌بمیرم

چجوری دردم زیاده ولی هیچکی جدی‌نمیگیره چند ماه پیش ازمایشو سونو اینا دادم سالم بود ولی ریه ام داغونه ...

پرستاری میخونم آمپول داشتم

سیگار نکش از همونه

آهای آیندگان، شما که از دل طوفانی بیرون می‌جهید که ما را بلعیده است، وقتی از ضعف‌های ما حرف می‌زنید یادتان باشد که از زمانه‌ی سخت ما هم چیزی بگویید✨هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! مخصوصا اینایی که میان ریپ میزنند توهین میکنند دنبال دعوا و عقده گشایی هستن اصلا اپیلاسیون میشه آدم از شر اینا🤣

بیشتر ببینید
درد دارم 😭 قرص خ اب خوردم اگه‌بتونم میخوابم تا فردا نشد میگم‌ فردا ببرنم دکتر اخه بیمارستانم همینجو ...

اینقدر به خودت تلقین کن سرطانی بشی. همش با خودت این جمله رو تکرار کن من سالمم من حالم خیلی خوبه اینارو تند تند بگو بعد چند روز واقعا خوب میشی 

دانشجو روانشناسی تجربه گر افسردگی عمده ☄️
اینقدر به خودت تلقین کن سرطانی بشی. همش با خودت این جمله رو تکرار کن من سالمم من حالم خیلی خوبه اینا ...

خدا کنه خسته شدم از درد چند ماهه اینحوری شدم یه مدت بهتر شدم کمتر شد دردام دوباره با مریضیه ماادرم منم بدتر شدم تا الان‌که دیگه میفهمم داره اینور اونورم همه جام درد میگیره و تیر میکشه نمیدونم توم‌چه خبره انگار از این مهلو اون‌پهلوم‌ سیخ‌ کردن تویه سینم آتیش روشنه سرفه میکنم کله شکمم و سینم درد وحشتناک میگیره نفسم میکشم پهلوهام تیر میکشه خدا کنه فردا که بیدار میشم بهتر شده یاشم دعا کنید واسم نمیخوام برم‌بیمارستان نمیخوام سرطان باشه چجوری تا چند روز دیگه دووم بیارم مامانمم مریضه باید پوشک بگیرمش همش بهش برسم خودم دارم میمیرم برام دعا کنید بخدا به خواهرم میگم درد دارم میخنده میگه هیچی‌نیست بابامم‌که فحش میده میگه ندارم برات خرج کنم هرکاری میخوای خودت بکن منم که هیچی‌ندارم هیچکی نمیفهمه‌منو تو این خونه دوستمم میگه همش ناله میکنی اعصابش خورد شد امروز پیشم‌بود اره هر کی به فکر خودشه هیچی دلش از ته دل واسه کسی نمیسوزه

چرا نمیری بیمارستان عزیزم

نفس میکشم شکمم و پهلوهام تیر میکشن بیمارستان پول میخواد بعدش باید نامه دکتر باشه بستری نمیکنن بعد خوب نمیرسن با امپول ادمو میکشن مادرمو ۲ماهه عمل کردیم تومور داست تویه گردن و پثانه بردیم بیمارستان چند بار رفت آی سی یو چند جاش زخمه بستر گرفت قبلا باز میتونست با واکر ۴تا قدم برداره الان دیگه حتی نمیتونه بشینه و گردنشو حتی کنترل کنه فقط خوابیده بدبخت میکنن ادمو تویه بیمارستان ۱۰۰۰تا بیماریه دیگه میگیره ادم. من میترسم از بیمارستان چیکار کنم دردم کمتر شه درکتره ریه رفته بودم فقط تست تنفس گرفت گفت خوبی اصلا پیگیری نمیکنن گفتم پهلوم استخوانم درد میکنن گفت از اعصابته هیچیت نیست نمیدونم‌ چرا متوجه نمیشن دکترا باید حتما به اخر برسه تا بگن اره یه چیزیش هست