2777
2789
عنوان

ماهی قزل چراانقد بد مزس

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 60 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قزل سرخ شده تنها غذای خوشمزه سلف بود...چجور درست کردیش که خوشمزه نبوده؟ شاید ماهی تازه نبوده

نمیدونم شاید نباید توفرمیزاشتم ،دفعه ی بعد سرخ میکنم😁😅

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
منم قزل دوس ندارمتو ماهی ها سالمون و شیر دوس دارمبدترین ماهی که خوردم کپور بوده

شیرقیمتش سر به فلک گذاشته...قبلا فقط شیر میخریدیم الان دیگه نمیتونیم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من قزل رو هم تو فر پختم هم سرخ کردم عالی شده ولی یه نکته داره از شب قبلش با آبلیمو و پیاز و نمک و فلفل مزه دارش میکنم، اگه بخوام تو فر بذارم که همینجوری دیگه میذارم میپزه اگر بخوام سرخ کنم تو آرد زردچوبه میزنم ماهی رو توش میغلطونم بعد سرخش میکنم 

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

به نوع قزل هم بستگی داره بعضیا مزه آب میده و اصلا خوشمزه نیست. همیشه قزل سالمون بگیر. قزل معمولی خیل ...

قزل و سالمون دوتا ماهی متفاوتن

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

یجوری نوشتی کسی ندونه فکر میکنه واقعا دوتا مدل ماهی مختلفه

وواقعا هم دوتا ست یکیش مزه گِل میده و تلخه 

و قزل آلا خوشمزه س 

ما دوتا قِزِل داریم باید بلد باشی تشخیص بدی

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

وواقعا هم دوتا ست یکیش مزه گِل میده و تلخه و قزل آلا خوشمزه س ما دوتا قِزِل داریم باید بلد باشی تشخی ...

عزیرم قزل با قزل الا که فرق نداره

ولی کلا قزل الا یا همون قزل انواع مختلف داره نه فقط دو نوع حدود ۱۰ نوع شاید بیشتر...

ولی تو بازار ما رنگین کمان و خال دار رایجه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
با نمک وزردچوبه و سیر و پرتقال و لیمو ی ورقه شده و یه کوچولو پیاز و سیر

این ماهی و با آبلیمو،فلفل سیاه، پودر سیاه مزه دارکن بذار بمونه،

بعد با آردی که بهش زردچوبه فلفل سیاه پودرسیر زدی بخوابون بعد باروغن سرخ کن،عالی میشه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر ببینید