2777
2789
عنوان

چیکار کنیم صورتمون شاداب بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مایعات و خواب و شستن صورت و ابرسان زدن تو شب..و تغزیه مناسبب

روتین پوستی نفیس گرفتم 

ام ان دی هست از اونا 

امیدوارم جواب بده

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

باید شاد باشی

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید
چ سبزیجاتی

هر چی سبزی خوردن

کاهو خیار هویچ گوجه کلم کرفس هر چیزی که بهش میگن سبزی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید

اول که ژنتیک مهمه 

نداشتن استرس

خواب خوب

آب نوشیدن 

دود ممنوع 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

۲۸ سال نباید نگران شد 🤣حداقل بالای ۳۵ یا ۳۶ سالولی خب ضدآفتاب و آبرسان و مرطوب کننده فراموش نشه با ...

حس میکنمممم سنم زیاد میخورهههه 

اما خیلیا میگن نه نمیدونم که

وای خیلی باحال گفتی 🤣🤣 سبزیجات دم دهنت باشه

چاکریم😁

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید

اول تغذیه ی سالم داشته باش

چیزای مضر یا نخور یا کم‌ بخور

..

مصرف آب و مایعات به اندازه داشته باش

ورزش کن و یه روتین پوستی سالم ادامه بده

حرص و استرس سعی کن دورش تا حد ممکن خط بکشی

یه عمه دارم با۴۹ سال سن دقیقا همین حالاتو داره باور کن یبار هم گذرش به ژل و بوتاکس و این چیزا نخورده اما تو حالت طبیعیش صورت شاداب و شفافی داره و البته نه تنها صورتش همه چیزش..بهش اصلا نمیخوره ۴۹ ساله باشه فوقش بخوره ۳۰ یا ۳۲ 

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..نفسه مامان💙¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️حتی وقتی تکون میخوردی و تقلا میکردی دستاتو ببری بالا هم دیدم🥺❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی😢یادت باشه بند بند نفس های مامانی به وجود و شوق اومدن تو بنده تو قلبِ مامان و بابایی😔❤️🥲💋سعی کن و شجاع باش زیباترین معجزه ی خدام☘️..

بیشتر ببینید

هیچی ژنتیک که من ازش شانس نیاوردم...روتین پوستی و...هم رعایت می کنم...اما زور ژن از من بیشتره.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید
اول تغذیه ی سالم داشته باشچیزای مضر یا نخور یا کم‌ بخور..مصرف آب و مایعات به اندازه داشته باشورزش کن ...

چه خوببببببب 

انشالله بتونم رعایت کنمممم