2777
2789

مورد دیدم طرف با برجی ده تومن میگه کسی با من حرف نزنه از وکیل و وزیر بالاترم😂

خیلی وقت است رسیده‌ام به این مطلب که از خیلی جهات؛ این که شکم آدم‌ها رو پر کنی ارجحیت دارد به آن که بخواهی توی مغز پوک‌شان چیزی فرو کنی! چون بابت آن که چیزی فرو می‌کنی توی شکم‌شان حالا هرچی که می‌خواهد باشد. پول خوبی بهت می‌دهند. اما بابت اینکه مغزشان را پر کنی؛ پِهِن هم بارَت نمی کنند. ولابد؛ چون فکر می‌کنند "به قدر لزوم پر هست" و همین‌طوری هم خیلی چیزها حالی‌شان می‌شود که از سرشان هم زیاد استُ بیشتر از این می‌خواهند چه کار؟!

بیشتر ببینید
یا علیییییواسه یه نفر من با با حقوق سه ماه کسی ک 500 داره کل مشکلات زندگیم حل میشع

یعنی کل مشکلاتت با یک میلیارد و نیم حل میشه ا میلیارد و نیم پول یه ماشین معمولی و نه چندان بالاست باهاش ۴۰ متر خونه تو شهر بزرگ نمیدن

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوستم دوبی زندگی میکنهمیگه بلیط رفت و برگشتش به تهران انقده

خب چرت محض میگه !!! خودت میتونی راحت چک کنی قیمت پرواز هارو از سایت های فروش بلیط 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
واقعا ادم قانعی هستی دستت درد نکنه

اره کلا همیشه چوب قانع بودنمو میخورم 😂😪

میشه یه یامُعید برام بخونید!؟🙏                                                                   1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ....   یه حس ششمی خسته.‌......  ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....               درخواست نمی پذیرم.       از رحمت خدا ناامید نمی‌شوند مگر گمراهان 

بیشتر ببینید
دوستم دوبی زندگی میکنهمیگه بلیط رفت و برگشتش به تهران انقده

رفت و برگشت دبی حدود ۳۰ تومنه ولی تو دبی پول هتل و خورد و خوراک و جاهای تفریحیش به پول ما زیاده

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است