❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات بخونی ولاغیر حلال نمیکنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمیگذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درخواست نده. به نام خدای صحرای طبس...... داد معشوق به عاشق پیغام /که کند مادر تو با من جنگ. چی میشد اگه اینجوری نمیشد اگه ما قسمت هم می شدیم ؟مگه به کجای دنیا بر می خورد مگه چه اتفاقی می افتاد؟؟ اون روزی ک بگم قسم شد با همونی ک خواستم ازدواج کردم و بهترین زندگی رو داریم و خیلی خیلی خوشبختیم اون روز خیلی نزدیکه ...... این و ۵تیر ۱۴۰۴ نوشتم و به کائنات زمان دادم که همه چیز رو برام تحت فرمان الهی جور کنن