2777
2789

پسرای واقعی هستن یکی همین ک... فهمید عاشقشم همیشه هم قبلا محلش میدادم... مراقبم بودم همکار میکردم جلوش اونم بدتر مراقبم بود وقتی هم فهمید عاشقشم بیشتر ازم دفاع کرد و بعدش همکار برام کرد.. 

‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 𒀭 🍓 ◖ ℬ  پسران برتر از اتش ⊹ ִֶָ 🥛 𓂃‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ 

آخه نگیم بعد اون کلا ندونه جلو چشممون بره چیکار کنیم

منم همین فکرو میکردم. گفتم بهش نمیگم و فردا میره رل میزنه و میره با یکی دیگه از دستم میره! بعدا فهمیدم اگه کسی مال من باشه لازم نیست برم خودمو به زور بهش بشناسونم.. به حد کافی دیده، اگه میخواست خودش میومد

یکی سر پا موند و رسید:)

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولش اینطوره لاید پسره سنش پایین بوده اونایی که ما دیدیم بزرگ بودن پسرای زیر ۲۰ یا مرز ۲۰ مثله همینن ...

نه... اونم عاشقم بود سنشم کم نبود 25سالش بود.. پسرای واقعی هنوزم هستن.. همه مثل هم نیستن ((:

نه... اونم عاشقم بود سنشم کم نبود 25سالش بود.. پسرای واقعی هنوزم هستن.. همه مثل هم نیستن ((:

شما شانس داشتی وگرنه گیر نمیاد 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید
شما شانس داشتی وگرنه گیر نمیاد

خب دیگه... اون مرد... کجاش شانس بود... اون دیگه زنده نیست..))) : هنوزم به یادشم😭😭😭😭

نه این صحبتا نیست..

یه چیز عجیب راجب این پسر جدید‌س... اینه که میاد به دوستام میگه عاشقمه اما من میام منو میبینه یهو فرار میکنه کلا میره که بره بعد میگه عاشقمه...این پسرا گهه ان گهه 

خب دیگه... اون مرد... کجاش شانس بود... اون دیگه زنده نیست..))) : هنوزم به یادشم😭😭😭😭

آخخخخخخخی 

یعنی چی مرد 

آخه واسه چی ؟

مجنون به لیلی نرسید دعا میکنم روحش شاد باشه 

انشاالله توعم همیشه حالت با یاد اون خوب باشه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید
آخخخخخخخی یعنی چی مرد آخه واسه چی ؟مجنون به لیلی نرسید دعا میکنم روحش شاد باشه انشاالله توعم همیشه ح ...

خوب دیگه نیست 😭😭😭

ممنونم

خوب دیگه نیست 😭😭😭ممنونم

اشکال نداره جایی بدی نرفته پیش خداست

خدا به جای تو مراقبشه خیالت راحت پیشه دسته خوب کسیه

بیشتر ببینید