2777
2789

شوهر دوستم زده دست دوستمو شکونده وچون مقصردوستم بوده جفت خانواده ها قضیه رو نمیدونن کلا دوستم پنهون کردن قضیه کتک کاری و علت کتک کاری رو 

خواهرشوهرش برای اینکه برادرش(شوهر دوستم مخالف ازدواج خواهرش با دوست پسرش بوده به داداشش گفته تو مردی زدی دست زنت و شکوندی) مادرشوهر دوستم میشنوه میگه چرا پسرم کتکت زده؟ اینام چیزی نگفتن گفتن یه قضیه بین خودمون بوده به نظرتون دوستم چی بگه مادرشوهرش بیخیال بشه علت دعواشونونمیخواد کسی بفهمه

اسمم سیندخت هست 

راستش نفهمیدم...خیلی سخت توضیح دادی...اول بگو چرا شوهر دوستت دست دوستتو شکونده؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بعد اینکه به دوستت بگو حتما بره پزشک قانونی و مدرک بگیره که شوهرش دستشو شکونده....ببین چقدر باید بی شخصیت باشی که بزنی دست زنتو بشکنی....

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

راستش نفهمیدم...خیلی سخت توضیح دادی...اول بگو چرا شوهر دوستت دست دوستتو شکونده؟

قضیه خیلی طولانیه 

جاریش توبیمارستان بستری بوده دوستمو وجاریش دوست صمیمی هم بودن پسرعموی دوستم عاشق جاریش بوده پسرعموش دوستمو توبیمارستان میبینه متوجه میشه جاریش بستریه اصرارمیکنه بره تو اتاق جاریش اینم سر شوهر و برادرشوهرشو گرم می‌کنه پسرعموشومیفرسته اتاق جاریش گندش درمیاد که پسرعموشو فرستاده اتاق جاریش شوهرش میزننش.....

اسمم سیندخت هست 
چرا میخواد پنهون کنه!از اول چرا همچین ظلمی رو پذیرفته و سکوت کرده؟؟

آخه قضیش خیلی طولانیه قبلا تایپیک زدم راجبش الان فقط می‌خوام کمکش کنم ازدست گیرای مادرشوهرش خلاص بشه اینم بگم مقصر دوستم بوده 

اسمم سیندخت هست 
درسته ولی واقعا مقصر دوستم بوده

آره دوستت این وسط خودشو خراب کرده .....ولی لازم نبود بزنه دستشو بشکنه....

به نظرت به مادرشوهرش چی بگه

بگه برو از پسرت بپرس