2777
2789
عنوان

شوهرم سرد شده ازم

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 49 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

زمان بدین. اگر خطایی انجام گرفته نزد الله توبه کنید.

صبور باشین و زمان بدین.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

روزه داران دمتون گرم افطار نوش جان و عید فطر مبارک

من دلم‌میخاد خیانت کنم بهش تا خرد بشه ولی ادم این کارا نیستم

به نظرت خیانت کنی اون خورد میشه😄 اتفاقا به همه میگه من که گفتم زنم چشم چرونه. یا به زندگیت برس و بیخیال باش یا جدا شو

اصلا خوب نیس منم ب اجباره چون خیلی تنهام

سما محبت نمیخوای اعتماد به نفس نداری.من وقتی شوهرم قهر مژکرد انقدرررر عاطقانه به پسرم میرسیدم و دورش بودم .با خودم میگفتم حداقل بچه ام حامی ام باشه در بزرگطالی.بعد یه بار پیرم گف کاش تو و بابا همش باهم دعوا کنید(که پسرمو ببرمش پارک و تفریخ) الانم ۳۵ سالمه دیگه ازش محبت نمیخوام اما هر دو اروم شدیم و منطقی

راس میگی اگر به ۳ماه برسه مجبور میشم فکری کنم

درکت میکنم دلت محبت و توجه و نوازش میخواد یه مدت سعی کن ببین میتونی شرایط زندگیت رو با شوهرت درست کنی اگر جواب نگرفتی جدا شو ولی به خیانت کردن فکر نکن که آبرویه خودت و خانوادت میره

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. زمان بدین. اگر خطایی انجام گرفته نزد الله توبه کنید.صبور باشین و زمان ب ...

4ماه خوبه؟ چون گفته شده مرد میتونه 4ماه اینکارو با زنش انجام بده بعد دلش خواست بره طرفش نخواست بعد 4ماه بگه طلاقت میدم