2777
2789
عنوان

یک دختر چقدر ازادی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 137 پست
جنبه؟خواهرم من یک بار کاری نکروم‌جنبه مو بفهمم من‌اونقدر جنبه دارم وقتی یک‌پسر توی جایی مزاحمم میشه ...

باید خودتو بهشون ثابت کنی و اعتمادشونو بدست بیاری تا بفهمن فهمیده شدی و چهارتا مثل اون دخترا نمیتونن از راه بدرت کنن

خلی با عقایدشون مخالفم و مقاومت‌میکنم ولی راه حلی دارید

چیزی ازت دیدن ک انقد میترسن تنها و آزاد باشی؟! 

ب نظرم منطقی با مامانت صحبت کن مطمئنش کن اگ تنها جایی بری هیچی نمیشه 

برا آرایش هم یهو شروع نکن میکاپ کردن 

همه ای ما اول از ی ریمل شروع شد 

سعی کن کم کم شروع کنی ی جوری ک خودشونم نفهمن چطوری شروع شد 

یا مثلا بگو بچه ها کلیییی مسخرم میکنن خودتو مظلوم کن بگو شما ک خوشتون نمیاد کسی منو مسخره کنه 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اونم دیگه دست خانوادته ولی خانوادت خوبتو میخان مطمین باش

ولی من دارم نابود میشم همش خوابم از خونه بیرون‌نمیرم قشنگ‌یک‌زندانیم وقتی مامانم میره یک‌نون بخره درو روی دختر ۱۵ ساله قفل میکنه 

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

نهاینا همون ادما هستن تغییر نمیکنن کهمگه دانشگاه قبول شی برییا اینکه با هر جنگ و دعوایی هست کار خودت ...

دوست دارم به زورم شده مهاجرت کنم دور از چشمشون باشم یک‌نفسی میکشم

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

حجاب چ‌ربطی به حفاظت داره عزیزم

فرق ی دختری که پاچه هاش بیرون با دختری که ی شلوار زخیم پوشیده

هکتار ها هکتاره 

بابا شما میخوای آزاد باشی لباسایی بپوش که به بدنتو کامل به نمایش نزاره

نمایشگاه ماشین که نیستیم ما انسانیم شرف و ابرو داریم شخصیت داریم

با بد حجابی شخصیت آدم میره زیر سوال کسی نگفت محبوریم چادر بپوشیم

اما به اندازه عرف جامعه حداقل رعایت کنیم هم ما کمتر صدمه می‌بینیم هم بقیه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید
ولی من دارم نابود میشم همش خوابم از خونه بیرون‌نمیرم قشنگ‌یک‌زندانیم وقتی مامانم میره یک‌نون بخره در ...

چیزی ازت ندیدن؟

حتما بقیه دخترای ک آزاد هستن و میبینن برای همین اینقدر اساس شدن

دیگه واسه شما زیادی سخت میگیرن

حالا شاید یکی دو سال دیگه که سنت بیشتر شه کمتر محدودیت داشته باشی

یه رگ خوابی چیزی پیدا کن بتونی اینا رو کمتر کنی

من خودم یادمه یه بار صبح به مامانم گفتم کار کافی‌نتی دارم برو برام انجام بده از شب قبل هم گفته بودم صبح هم بیدارش کردم میدونستم خواب نمیذاره بلند شه بعد بهش گفتم اگه نمیری دوستم زنگ زده باهاش برم گفت برو

یا یکی از آشناهامون تو مدرسه بچه‌ها به خاطر اصلاح نکردن صورت مسخره‌اش کردن 

بحث و دعوا هم ممکنه جواب بده ممکنه هم نده و بدتر شه

به نظرم فعلا از همین راه‌ها رو امتحان کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
امسال میخوام برم باشگاه گفتن باشگاه جای تو نیست جای خوبی نیست پسرا میرن باشگاه نه دختراگفتم برم زبان ...

کی گفته باشگاه جای پسراست دخترا بیشتر از پسرا باشگاه میرن تازه مگه باشگاه ها مختلطه که نمیزارن 

اه اه چه حرفای بی معنی و بی منطقی خیلی بدم اومد ببخشید

باید خودتو بهشون ثابت کنی و اعتمادشونو بدست بیاری تا بفهمن فهمیده شدی و چهارتا مثل اون دخترا نمیتونن ...

ت هر حرفی میزنم میگن هر وقت شوهر کردی

همش میگن باید زود ازدواج کنی من بدممیاد از زیر‌۲۰ ازدواج کردن واقعا کلی حسرت توشه

به اعتماد نیست میگن حرف در‌میارن مردم

راهش تابو شکنیه

با من از کنکور و نهایی حرف نزن من سر نهاییام این میومد تو ذهنم: + به من میگن بتمنی✨دل نمیدم سرسری✨با لباسای بق بقی🤧😂دل میبرم از هرکسی✨دخترمووووو ناز پری✨ اسمت چیه؟؟؟ گلپری🙋🏻‍♀️✨                                                                  نی نی یار عزیزم میشه بفرمایی چرا تاپیکای من در لحظه نمیان و باید منتظر بمونم تا منتشر شود؟ میفرمایید چرا کامنتای من تو هر تاپیکی ارسال نمیشن و نیم ساعت بابد منتظر بمونم تا منتشر شود/:💔🤲🏻

بیشتر ببینید
چیزی ازت دیدن ک انقد میترسن تنها و آزاد باشی؟! ب نظرم منطقی با مامانت صحبت کن مطمئنش کن اگ تنها جایی ...

نه بخدا چیزی ندیدن من اونجور که فکر‌میکنیننیستم دنبال جنس مخالف دنبال کارای خلاف نیستم فقط دلم میخاد یکم راحت باشم دنیارو ببینم ببینم‌کجا زندگی‌میکنم

میگن‌مروم ببینن فامیلا حرف‌در میارن نمیدونم دختر مجرد و تنها رفتن یعنی طرف پاش میلنگه