2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان خیلیا هم اسکینی پسندن

از اندامی زیبایی خودشو داره

حالا شما ورزش و باشگاه رو هم امتحان کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
رژیم بگیر با پیاده روی برو ، من هرچی هم میخورم چاق نمیشم نمیدونم این چه دردیه

جدیدا همش گشنه ام میشه ، تو چشمم خیلی پروسه طولانی هست لاغر کردن

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
الان خیلیا هم اسکینی پسندناز اندامی زیبایی خودشو دارهحالا شما ورزش و باشگاه رو هم امتحان کن

اسکینی به شرطی خوبه که ی برجستگی داشته باشی من همونم ندارم 

عزیزم درسته آدم باید خودشو دوست داشته باشه ولی خب برای بهتر شدن و رسیدن به ایده آل توی ذهنتم باید تلاش کنی اینجوری اعتماد بفنست بیشتر میشه 

باشگاه و تغذیه ی اصولی و درست قرص زینک اکسید هم عالیه

اسکینی به شرطی خوبه که ی برجستگی داشته باشی من همونم ندارم

ببین این چیزا سلیقه‌ایه

تو مجازی دیرم اتفاقا همچین اسکینی‌‌ای هم برای بعضیا مورد پسند بوده

ولی از همه کس مهم‌تر خودتی خودت باید حس خوبی به خودت داشته باشی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

حتما باشگاه رو امتحان کن یکی از دوستام مربی بدنسازی حرفه ایه خودش هیکلش مث هادی چوپان درشته😂😂 یه شاگرد اسکینی داشت اونم هیچ باسن نداشت استوری میکنه میبینم از اون نمیدونی چی ساخت! سیکس پک در آورد یه باسن مث هلو پیدا کرد🍑😅 اصن عکس قبل و بعدشو دیدم خودم موندم یه مربی خوب بگیر من یه کسایی و دیدم با ژنتیک لاغریشون مبارزه کردن به اون چیزی که خواستن رسیدن منتها ادامه دادنا شاید طرف بالای ۱۰ساله ورزش میکنه اون دیگه به هیکل مورد علاقش رسیده