2777
2789
عنوان

کسی به بچه سوم یا چهارم فکر کرده⁉️توهین ممنوع❌

| مشاهده متن کامل بحث + 3979 بازدید | 255 پست
خودم میدونم برامون بسه دوتا.ولی میگم کاش سه تا بوذن.دخترم خواهر مبخاد.ولی میدونم منم دوس دارم ۲۴ساعت ...

من سه تادارم دوتادختریه پسرو۳۹سالمه هم وغمم اینه که بتونم یه دختردیگه داشته باشم که دخترم بی خواهرنمونه ما آنرمال نیستیم اینقدرفرهنگ سازی کردن که بهمون حس آنرمالی بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم دوس دارم هم دوس ندارم مشکل من اینه.منطق میگه بسه احساس میگه یکی دیگه بیار

ببین احساست بخاطر چیه اینطوری میگه🤣فیلم دیدی؟

فامیلا میگن بیار خوبه؟

یچیزی روت تاثیر گذاشته دیگه 

من فیلم ۳ خاهر نگاه میکردم و ی فیلم دیگه دختران گل فروش خانومه ۳ تا دختر داشت آرزوم این بود ۳ تادختر داشته باشم ولی خب الان پسر باردارم 🤣🤣کل ابرای روسرم پرید احساساتو بیخیال منطق مهمه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

کم ان کم این افراد پولدار ومرفه ... ولی همینا درسته ازنظر مالی تامینن ولی مشکلات دیگه دارن توزندگیشو ...

نه عزیزم اتفاقا روابطشون با شوهراشون عالیه

چرا فکر میکنی کسی که پولداره حتما مشکل عاطفی داره😐

من خودم وضع مالیمون‌بد نیست و رابطه ی من و همسرم عالیه

مرد عاشقی مثل همسرم ندیدم در زندگیم

همه جوره درجه یک و عالیه خداروشکر

ما هممون با هم دوستیم و خبر دارم از روابطشون

خیلی خوب و نرمال هستن الحمدالله

هرکدوممون هم یدونه بچه داریم و بیشتر از یکی نمیخوایم

من سه تادارم دوتادختریه پسرو۳۹سالمه هم وغمم اینه که بتونم یه دختردیگه داشته باشم که دخترم بی خواهرنم ...

منم دقیقا همسن شمام.من دوتا دارم.پسرم بزرگتر بود باز خوب بود چهارسالشع شروشیطون ک نمیتونیم جای بریم و بیایم

بنظرتون بهتر نیست با ی مشاور صحبت کنم؟

چرا خوبه 

من فکر کنم شرایطشو داریک بهش فکر میکنی دیگ وگرنه ب ذهنت خطور نمیکرد 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

ببین احساست بخاطر چیه اینطوری میگه🤣فیلم دیدی؟فامیلا میگن بیار خوبه؟یچیزی روت تاثیر گذاشته دیگه من ف ...

نه اصلا فیلم ندیدم.تاثیرات نی نی سایته.کلا بی بی چک مثبت دوس دارم.فکر کنم برمیگرده ب همون ک دوس دارم هروقت بی بی چک میبینم مثبت باشه.من بچه هام با یکی دوسال درمان باردار شدم.و منتظر بودم.درعوضش یکی دوبار هم سقط کردم عمدی.ولی الان  بهش فکر میکنم نمیدونم چ دردیه

منم دقیقا همسن شمام.من دوتا دارم.پسرم بزرگتر بود باز خوب بود چهارسالشع شروشیطون ک نمیتونیم جای بریم ...

پسرمن سه ونیم ساله ودخترم ۷ماهست یه پسر۹ساله ام دارم میخوام اگراوضاع مالیمون بهترشد یکس دوسال دیگه انشالله اقدام کنم اگرخدابخواد دختردیگه داشته باشم

منم شوهرم مخالف بودمیگفت دوتاداریم دیگه میخوایم چکار ولی دخترم که به دنیااومدتازه فهمیدیم چقدر ضروری ...

یعنی واقعا از عهده سه تا براومدین؟و واقعا اذیت کننده نیست؟من شوهرم هم نمیخاد.من دوستم چهارمی بارداره.تا شوهرم گفتم یکی دیگع بزاریم گیرمون بیاد.دیگه بهم نزدیک نشد🤣🤣

نه عزیزم اتفاقا روابطشون با شوهراشون عالیهچرا فکر میکنی کسی که پولداره حتما مشکل عاطفی داره😐من خودم ...

الحمدالله ن نمیگم روابط عاطیفشون خرابه میگم ذات این دنیااینطوریه که همه چی کامل وبی نقص نیست  مثلا من مجردیم بابام پولدار بود اما ماماننم فوت شد

شاید یکی درحال حاضر همه چیش الان اوکی باشه ولی یا ی سختی رو قبلا تجربه کرده یا تجربه میکنه خدامیگه ماانسان روتوسختی افریدیم

نه عزیزم اتفاقا روابطشون با شوهراشون عالیهچرا فکر میکنی کسی که پولداره حتما مشکل عاطفی داره😐من خودم ...

الحمدالله ن نمیگم روابط عاطیفشون خرابه میگم ذات این دنیااینطوریه که همه چی کامل وبی نقص نیست  مثلا من مجردیم بابام پولدار بود اما ماماننم فوت شد

شاید یکی درحال حاضر همه چیش الان اوکی باشه ولی یا ی سختی رو قبلا تجربه کرده یا تجربه میکنه خدامیگه ماانسان روتوسختی افریدیم

پسرمن سه ونیم ساله ودخترم ۷ماهست یه پسر۹ساله ام دارم میخوام اگراوضاع مالیمون بهترشد یکس دوسال دیگه ا ...

چقد خوبه ک بهش فکر می کنی؟بچهات اذیتت نکردن؟شوهرت کمکت می کنن؟