2777
2789
عنوان

کسی به بچه سوم یا چهارم فکر کرده⁉️توهین ممنوع❌

| مشاهده متن کامل بحث + 3971 بازدید | 255 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آدم یادش میره فکر کنم این چیزارو نه؟خسته کننده اس که دوتابسه باور کن

میدونم بخدا خوذمم میدونم بسه ولی فکر و ذهنم در دست خوذم نیست میگه بچه بیار.نمیتونم کنترلش کنم.کاش میتونستم کنترلش کنم 

چرا ؟مگه حرف عجیبی زدم؟

اون ۴۰۰ میلیون درماه درآمد  و پرستار و ..... اوناعزیزم مال بلاگراس و توسریالای ترکی  

۹۰ درصد مردم یاکارمندن یاکارگر چی میگی خواهر من 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

سه تا خیلیم عالیه

ما سه تاییم بعضی وقتا میگم کاش چهارتا بودیم خیلی خوبه به درد هم میخوریم 

اونجور ک خودت دوست داری زندگی کن نزار بقیه تعیین کنن 

ایشالا موفق و قوی باشی 💙 

بارداری رو دوس دارم .نمیدونم چرا.وقتی باردار میشم هم حالم از خودم بهم می خوره..نمیتونم ذهنم کنترل کن ...

دوس داری یانداری 

دقیقا همینه آدم عین پخمه ها میشه ۰😂😂🤣🤣

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

اون ۴۰۰ میلیون درماه درآمد و پرستار و ..... اوناعزیزم مال بلاگراس و توسریالای ترکی ۹۰ درصد مردم یا ...

خب مگه در غیر این صورت مجبورن سه چهارتا بچه بیارن😐

من اطرافم دارم همچین آدم‌هایی

مثلا دوست خودم یدونه بچه داره پول میده دخترخالش میاد خونشون کمک میکنه بهش

ماهیانه بیشتر از پونصد هم درآمد دارن و اتفاقا چندتا از دوستام همچین شرایطی دارن

اصلا عجیب نیست

منم همینطور بخدا دوس دارم اجتماعی باشم ورزش مسافرت..هنوز فرصت نکردم وشوهرم میگع بچه ها بزرگتر بشن بع ...

ببین من دقیقا مثل تو بودم ، برای چند سال ، البته اون دوران شوهرم زیر بار بچه سوم نمیرفت . دقیقا مفهمم حست رو . اینکه ظاهرا عقل نمی پذیره ولی دلت زبون نمیفهمه . 

من بعدا که بهش فکر کردم دیدم ، ته ته دلم ، دلیلم بچه هام بودن ، یعنی خودم شاید توان بچه جدید رو خیلی نداشتم ولی حس میکردم بچه هام بهش احتیاج دارن ، اینکه دخترم خواهر داشته باشه و پسرم برادر . شما هم همینجوری هستی احتمالا

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
سه تا خیلیم عالیهما سه تاییم بعضی وقتا میگم کاش چهارتا بودیم خیلی خوبه به درد هم میخوریم اونجور ک خو ...

خودم میدونم برامون بسه دوتا.ولی میگم کاش سه تا بوذن.دخترم خواهر مبخاد.ولی میدونم منم دوس دارم ۲۴ساعته دستم ب بچع و اشپزخونه باشع دلم تنهایی و رسیدگی ب خودمم میخاد

ببین من دقیقا مثل تو بودم ، برای چند سال ، البته اون دوران شوهرم زیر بار بچه سوم نمیرفت . دقیقا مفهم ...

اره دقیقا تو این شرایطم.چیکار کنم بنظرتون از این دودلی دربیام هم میخام هم اصلا نمیخام😥

خب مگه در غیر این صورت مجبورن سه چهارتا بچه بیارن😐من اطرافم دارم همچین آدم‌هاییمثلا دوست خودم یدونه ...

کم ان کم این افراد پولدار ومرفه ... ولی همینا درسته ازنظر مالی تامینن ولی مشکلات دیگه دارن توزندگیشون مثلا زن ومرد باهم اختلاف دارن عشقی توخونشون نیس .. یا مرد صبح تاشب سرکاره وخونه نیس درواقع فقط پولشه که توخونس نه خودش..  درکل ذات این دنیاهمینه همه چی باهم نیست .. یچیزی میلنگه ..چن سال دیگ متوجه میشی

میدونم بخدا خوذمم میدونم بسه ولی فکر و ذهنم در دست خوذم نیست میگه بچه بیار.نمیتونم کنترلش کنم.کاش می ...

هوف چ بگویم خواهر