2777
2789
عنوان

کسی به بچه سوم یا چهارم فکر کرده⁉️توهین ممنوع❌

| مشاهده متن کامل بحث + 3931 بازدید | 255 پست

ماهیانه سیصد میلیون به بالا درآمد داری به علاوه اعصاب آروم و رابطه ی عالی با همسرت داری بیار حتما

چرا که

و اینکه اگر در درجه ی اول به خودت اهمیت میدی و پرستار میگیری

چون با چند ها بچه تمام وقتت صرف بچه داری میشه 

تو این شرایط دوتا کافیه به نظر من منم دوتا دارم یه پسر یه دختر

منم میدونم کافیه ولی وجودم نمیپذیره.حالا پریودیم هم منظم نیستا.ولی منتظر بارداری هستم تا پریودی..خودمم از این شرایط ناراحتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهیانه سیصد میلیون به بالا درآمد داری به علاوه اعصاب آروم و رابطه ی عالی با همسرت داری بیار حتماچرا ...

من میخام مال خودمم باشم شوهرم هم کمک نیس بچه اولم خونوادع شوهر نگه داشتن دومی هم پرستار گرفتم ولی این میدونم کسی حمایت نمی کنه سنم هم داره بالا میره فرصت طلایی از دست میدم

چیکار کنم از فکرم بیرون بره چرا نمیره؟همه وجودم ی بچه مبخاد ک میدونم منطق هم نمیپذیره.

حتما یه فضای خالی بزرگ دارید  که فکر می کنی با بچه دار شدن پر میشه 

پنج بار بگو    منوچهر با یه بقچه پر تربچه، توی باغچه، خورد پیازچه!

ماهیانه سیصد میلیون به بالا درآمد داری به علاوه اعصاب آروم و رابطه ی عالی با همسرت داری بیار حتماچرا ...

😂😂😂😂😂

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

توان مالی ک همه جوره تامین شنروحی و جسمی دارین بیارین خوو البته رابطتون با همسرتون هم مهمه...شخصا نم ...

من  مشمل اصلیم شوهرمه بارداری بهمم میریزه ولی شوهر بیشتره اون عصبی تر میشه

برگرفته از کتاب دلفین ها پرواز میکنند

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من مشمل اصلیم شوهرمه بارداری بهمم میریزه ولی شوهر بیشتره اون عصبی تر میشه

بیشتر فکر کن ب تصمیمت 

چیزی نیست ک بتونی ب عقب برگردی دیگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
طبق یه نظر سنجی میگفتن ک چرا هی بچه اوردن

جدی؟یعنی میگفتن دوتا بس بوده؟

من هرکیو دیدم تودوروبریام کاش بیشتر بچه داشتیم دورمون شلوغ بود

فکرت بیخوده فکرشو بیار بیرون از سرت حیفت نمیاد یه زن جوون چقدر باید بچه داری کنه اخه خ ...

منم همینطور بخدا دوس دارم اجتماعی باشم ورزش مسافرت..هنوز فرصت نکردم وشوهرم میگع بچه ها بزرگتر بشن بعد نمیدونم چ مرگمه با این شرایط روحی .تو فکرو ذهنم افتادع بیرون نمیره.کاش از ذهنم میشد پاکش کنم

اله میدونم

آدم یادش میره فکر کنم این چیزارو نه؟

خسته کننده اس که دوتابسه باور کن