2777
2789
عنوان

کیس خواستگاری لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 49 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بعضیا هم همرو مثل خودشون میبینن انگار!

ببین عزیزم

مسئله انتخاب خواستگار خیلی مهمه

باید بدونی از کی مشورت میکنی

آیا شما تمام این کاربرا رو میشناسی؟میدونی چه فرهنگی دارن؟چطور بزرگ شدن؟

آیا سلامت روان دارند؟هستند کسانی که برای التیام دردهای خودشون میخوان بقیه بدبخت بشن

و...

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید
شما نظرت چیه؟

من نظری ندارم

چون این هایی که گفتی اطلاعات دقیقی نیست

باید بدونی روحیات چطوره

فرهنگ چطوره

سبک زندگی ها چطوره

اینکه هردو خانواده تحصیل کرده هستند خیلی خوبه،اما کافی نیست

ظاهر افراد چطوره؟از نظر فیس،اندام و...

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید
واقعا اومدی از نی نی سایتی ها نظر میخوای!!!اینجا نود درصد کاربرا فیکن

منظورت از فیک چیه

خب اینجا تنها چیزی که میتونه واقعی باشه سن و اسمه

این چیزا مگه تو نظر دادن تاثیری داره؟

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  روزشمار بارداری نیست. ((پاینده و جاودان باد ایران))                                               

منظورت از فیک چیهخب اینجا تنها چیزی که میتونه واقعی باشه سن و اسمهاین چیزا مگه تو نظر دادن تاثیری دا ...

منظورم از فیک این هست که خودشون رو شخصیت دیگری نشون میدن

منظورم اسم و عکس نیست

باااارها دیدم طرف تو یک تاپیکش گفته تحصیلاتش فلانه،در تاپیک دیگری با فاصله زمانی کم،رشته دیگری رو گفته

یکجا گفته شوهرش طلافروشه،یکجا گفته دندانپزشک،یکجا از بی پولی میناله و شوهرش چندماهه بیکار شده

پارادوکس زیاده

نمیدونی کسی که داره نظر میده چند سالشه

و...

بیشتر ببینید
من نظری ندارمچون این هایی که گفتی اطلاعات دقیقی نیستباید بدونی روحیات چطورهفرهنگ چطورهسبک زندگی ها چ ...

بهم میان

من دلم می خواست شوهرم پزشک بود...همه میگن خری چون پسره خیلی خوب و متعهده راست میگن بهم میگن خوشی زده زیر دلت 4 سال هست آرامش بهم میده شاید برم مشاوره بهتره گرچه رفتیم اونا هم گفتن کمه همچین مردی

میام سایت میگن دختر پزشک با پزشک و فلان و...

خواستگار پزشکش هم داشتما ولی همشون مشکل داشتن اهل تعهد نبودن اخلاق نداشتن و...

تو بگو یه چیزی بگو فقط

بهم میانمن دلم می خواست شوهرم پزشک بود...همه میگن خری چون پسره خیلی خوب و متعهده راست میگن بهم میگن ...

راستش خواهر خودم پزشک بود و فقط پزشک میخواست

اگر نمیتونی با این موضوع که پزشک نیست کنار بیای،عجله نکن

بیشتر به خودت زمان بده

بیشتر ببینید