2777
2789
عنوان

با یه کاربر صحبت کردم 🔞🔞

799 بازدید | 75 پست

یه حرفایی زدم که به دلم نشست حرف قلبیم بود و دوست دارم اینجا ثبتش کنم 

کلا درباره مقوله ازدواج و اینکه خانومای اینجا میگن باید در سن ۱۸ ازدواج کنی اگه ۳۰ سالگی مجرد باشی یعنی ترشیده صحبت کردیم 

من یه چیزی معتقدم اونم زمانی میتونی ادعا کنی که کاری فرا تر از حیوانات و دیگر موجودات انجام بدی با کمال احترام گربه هم ازدواج میکنه بچه دار میشه ولی تحصیل کردن و کاری برای زمین و آدماش کردن فقط از دست انسان ساخته اس اگه تو زندگیت کاری کردی که اشرف مخلوقات بودنت و ثابت کرد حق داری ادعا داشته باشی ((مثل تحصیلات درآمد بالا البته از راه حلال دیدن نقاط مختلف دنیا مهاجرت کردن که بخشی از ماجراس صرف مثال گفتم ))حتی بقیه میتونن بهت حسادت کنن و این حسادت حسادتیه که باعث پیشرفت خودشونم میشه 

وگرنه من و تماااام مجردا از ۱۸ سال تا ۹۹ سال کافیه که قصد داشته باشیم خوب و بد شوهر پیدا میشه کجاش پز داره ؟! کجاش حسادت بر انگیزه ؟!!!! 

حالا خوبه تمام خانومای اینجا از دست شوهرشون مینالن و خیانت دیدن بازهم ازدواج و برتری میدونن

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

ازدواج یعنی قسمت و آنچه که خدا بخواد 

این اصلا دست کسی نیست فقط فقط خدا 

این کاربری دست 60 نفره 🥒 برای کار در منزل برنامه ««کانکت یار»» از کافه بازار دانلود کن 🥒کد معرف QB937W0بزن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ازدواج برتری نیست

ولی ازدواج درست هم ی موفقیته بنظرم

کسی تو زندگیت باشه ک واقعا آدم خوبی باشه از هر نظر و رابطه خوب و سالم داشته باشی 

این ی موفقیت بزرگه 

در کنار اونیکیا ک گفتی

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی

یعنی تو ازدواج کردن گربه و بچه آوردن گربه که بعد زابمان بچه اشو ول میکنه به امید خدا ، با انسان یکی کردی؟؟؟

یعنی ارزش مادر شدن انسان و گربه یکیه؟ یا من بد از حرفات متوجه شدم!؟

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

هرکس عقیده ایی داره

من خودم با همسرم توافق کردیم تا دکتری بخونیم 

ینفر دیگ دوست داره تنهایی به موفقیت برسه

ما که نمیتونیم تایین کنیم چی بده چی خوب

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

یعنی تو ازدواج کردن گربه و بچه آوردن گربه که بعد زابمان بچه اشو ول میکنه به امید خدا ، با انسان یکی ...

حس مادری غریزه اس ! 

گربه بچه هاشو ول نمیکنه ! 

اون کانگورویی که تا دو سال بچه اش و میزاره تو کیسه حمل میکنه ! 

اون جوجه ای که پرواز کردن و یاد بچه هاش میده براشون غذا میاره ! 

حیواناتم مادری میکنن

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یه تفکر غلطم هست اینکه فکر میکنن همههه باید ازدواج کنن

ازدواجم یه چیز مثه درس خوندن

همه که درس نمیخونن پس همه هم ازدواج نمیکنن

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید