2777
2789
عنوان

خوش حالم که رنج و عذابم سه روز دیگه تموم میشه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1707 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بی صبرانه منتظر عید فطرم!
حالا دیگه نمی خوام بشمرم ولی واقعا سخته

توی خونه با بچه کوچک

پدر و مادر اعصاب رو باید حفظ کنند. روزه بودن خیلیییی سخته. همه نظم خواب و بیداری به هم می خوره. 

روابط همه چیز.

یه روز از هفته و بابات آشپزی کنه یه روز تویه روز حاضری چیزی بخرید سه روز دیگه هم مادرت غذا درست کنه ...

به اونیکه توی خونه خودش کار میکنه کلفت نمیگن 

خودشم میخوره دیگه ، خوشش نمیاد بره بیرون کار کنه 

از اونایی غذا واسه افطار خودش هم نگه میداره 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
وقتی دکتر گفته نگیر چرا بگیره خود خدا تو قرآن داره میگه کسانی که قند دارن مریضی دیگه ای دارن و خانوم ...

واسه بقیه میگه ضرر داره نگیر 

به خودش که میرسه میشه آیت الله بهجت

به اونیکه توی خونه خودش کار میکنه کلفت نمیگن خودشم میخوره دیگه ، خوشش نمیاد بره بیرون کار کنه از اون ...

فقط میتونم بگم واقعا حق داره و شما دقیقا به چشم خدمتکار میبینینش و اصلا ارامشش براتون مهم نیست 

فقط میتونم بگم واقعا حق داره و شما دقیقا به چشم خدمتکار میبینینش و اصلا ارامشش براتون مهم نیست

ارامش من هیچ وقت واسه اون مهم نبوده از بچگی بین منو خواهرم فرق میذاشت 

شعار ندیم مرد کار میکنه زن هم کار های خونه رو به عهده میگیره پس لابد مرد هم حمال و کارت بانکیه دیگه

اینطوری که گفتی با روزه گرفتن بیشتر گناه میکنه که

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

بیشتر ببینید