یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
هیچی یه سری تاپیک افشاگری خوندم سوال شد برام که اینا چشونه🤦🏻♀️
یه سریا عقده دارن میان چیزایی ک ندارنو میکنن تو چش مردم مث کاربری ساریتا
ولی من نمیدونم چرا بعضیا میان خودشونو بدبخت بیچاره جا میزنن مث کاربری گلبهار
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
نه شخص خاصی مورد نظرم نیسداشتم در مورد مه لقا و یکی دیگه میخوندم برام سوال شد
بعضی ها اینقدررر کمبود دارند که میاند اینجا در نقش ادمی که دوست دارند، نقش بازی میکنند. ولی خدا از اونایی نگذره که خودشون را دکتر و کادر درمان معرفی میکنند و تجویز هم میکنند.
کاربر مه لقا هم خودشو متخصص ژنتیک پزشکی معرفی کرده بود ولی ندیده بودم تجویزی کنه. چقدررر هم تاپیکاش مو لا درزش نمیرفت.
اونایی که خودشون را بدبخت جلوهمیدند نیاز به جلب توجه دارند.
اخه با خودشون نمیگن خدایی نکرده ای اتفاق ها واسمون میوفته در واقعیت
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂