2777
2789
عنوان

اینایی که فیک از آب درمیان

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مه لقا هنوزم تو سایته البته با چندتا شخصیت متفاوت یکیش تاجره یکیش دانشجوی پزشکی دانشگاه خارج از کشور ...

چقد اطلاعات🤝

روانشناسی خوندن فقط اونجاش که هر مبحثُ اختلالِ جدیدی که میخونی یاد یکی از اطرافیان میوفتی .

بعضی ها اینقدررر کمبود دارند که میاند اینجا در نقش ادمی که دوست دارند، نقش بازی میکنند. ولی خدا از ا ...

چند شخصیتین مثلا یه جولان تو سایت بود خیلی طبیعی بازی میکرد میگفت من تو سایت هزینه های درمان بچه ی چندتا کاربرو دادم و تجارت میکنم 

یا بعضیا منو میشناسن اجاره خونشونو میدم کاشف به عمل اومد پول نزول میداده به کاربرا 

چندتا همدست هم تو سایت داره یکیش تعلیق دائمی شد که تاتی بود 

خدایا شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی  از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

اتفاقا من ب نوع تایپش شک کرده بودم داستان سرایی میکرد ک ی پاکت سیگار ک قیمت بالایی داره رو نشون بده ...

خیلی همه چیز را مثبت و خوب نشون میداد، چند تا تاپیکاش را خوندم با خودم میگفتم چقدر زندگی مثبت و شادی داره. 

ولی یه دفعه هم تمام تاپیکلش را پاک کردند، حالا ما بخواهیم تاپیک پاک کنیم یه عمر طول میکشه

چقد اطلاعات🤝

خودش خودشو لو میده با تاپیکاش درجا هم پاک میکنه اثری نمونه 

و اینکه کاربری میسازه میاد مزاحمت ایجاد میکنه برای کسایی که بهش میگفتن دنبال مرد متاهل که هم سن باباته نرو اخه تاپیک میزد میگفت فامیلای طیبی هرکی تو سایته بهش بگین من هنوز منتظرشم چرا نمیخواد من مادر بشم ! 

تو همین چند روز ده تا کاربری ساخته با همشون میفته دنبال بقیه خانم دکتر

خدایا شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی  از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

بعضی ها اینقدررر کمبود دارند که میاند اینجا در نقش ادمی که دوست دارند، نقش بازی میکنند. ولی خدا از ا ...

اون تاپیک که درمورد مراسم ازدواج بودو من خوندم انقد هیچ شکی توش نبود که تصور کردم همه چیزو

روانشناسی خوندن فقط اونجاش که هر مبحثُ اختلالِ جدیدی که میخونی یاد یکی از اطرافیان میوفتی .

اون تاپیک که درمورد مراسم ازدواج بودو من خوندم انقد هیچ شکی توش نبود که تصور کردم همه چیزو

خیلی عجیبند به خدا. اینا بدجور استعداد نویسندگی دارند ولی از راه درست وارد نمیشند.

خیلی عجیبند به خدا. اینا بدجور استعداد نویسندگی دارند ولی از راه درست وارد نمیشند.

دقیقا همون روزا که تاپیک زدن فیکه و‌‌.‌‌. من میخواستم بهش درخواست بدم سوال بپرسم

باورم نمیشد اصلا

وااای پس چرا اینا را تعلیق نمیکنند. چقدر کمبود داره بیچاره

هرچقدر تعلیق بشه باز میاد ادامه میده 

انقدر ناراحته از اینکه دستش رو شده کلید کرده رو شوهر یکی از کاربرا همه جا اسمشو میاره یا بهش میگه ایشالله بمیری شوهرت بره زن بگیره خیلی چشم ناپاکی داره حتی مجازی

یه سری دروغارو تو امضاش نوشته خودشم باورش شده البته تقصیری نداره خودش اسیب دیده س مشاوراش هم از ادمای خانواده داری نیستن