2777
2789
عنوان

اینایی که فیک از آب درمیان

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 45 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون حتی فیک زندگیشونم بذارن تو اینستا کسی به پشمش حساب نمیکنه 

ولی اینجا میشه بدون عکس با چندخط دروغ جلب توجه کرد

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

هیچی یه سری تاپیک افشاگری خوندم سوال شد برام که اینا چشونه🤦🏻‍♀️

یه سریا عقده دارن میان چیزایی ک ندارنو میکنن تو چش مردم مث کاربری  ساریتا

ولی من نمیدونم چرا بعضیا میان خودشونو بدبخت بیچاره جا میزنن مث کاربری گلبهار

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید
نه شخص خاصی مورد نظرم نیسداشتم در مورد مه لقا و یکی دیگه می‌خوندم برام سوال شد

بعضی ها اینقدررر کمبود دارند که میاند اینجا در نقش ادمی که دوست دارند، نقش بازی میکنند. ولی خدا از اونایی نگذره که خودشون را دکتر و کادر درمان معرفی میکنند و تجویز هم میکنند.

کاربر مه لقا هم خودشو متخصص ژنتیک پزشکی معرفی کرده بود ولی ندیده بودم تجویزی کنه. چقدررر هم تاپیکاش مو لا درزش نمیرفت.

این ادما باید نویسنده میشدند.

بعضی ها اینقدررر کمبود دارند که میاند اینجا در نقش ادمی که دوست دارند، نقش بازی میکنند. ولی خدا از ا ...

اره واقعا 

ولی من یادمه که راهنمایی میکرد مردمو 

Inshallah-🇦🇪🇲🇦🇺🇸 دختر کوروش بزرگ🤍

وای اسم فیک که میاد مه لقا تد مغزمه

هنوز که هنوزه باورم نمیشه

ینی چیی💔

خاک باش ؛ عــــلـــــی-؏- اَبوتُراب است .

بعضی ها اینقدررر کمبود دارند که میاند اینجا در نقش ادمی که دوست دارند، نقش بازی میکنند. ولی خدا از ا ...

اتفاقا من ب نوع تایپش شک کرده بودم داستان سرایی میکرد ک ی پاکت سیگار ک قیمت بالایی داره رو نشون بده 

خودشم میگف سیگارع گرونه 

در صورتیکه تو سطل اشغالیم میشه پیدا کرد 

عکساشونم ک تو نت بود

اونایی که خودشون را بدبخت جلوه‌میدند نیاز به جلب توجه دارند.

اخه با خودشون نمیگن خدایی نکرده ای اتفاق ها واسمون میوفته در واقعیت

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید
اره واقعا ولی من یادمه که راهنمایی میکرد مردمو

جدا؟ اخه یه بار از بس گفته بود متخصصم، یه نفر هم سوال ژنتیکی داشت من تگش کردم ولی اصلا جواب اون کاربر را نداد، برای همین میگم.

مه لقا هنوزم تو سایته البته با چندتا شخصیت متفاوت یکیش تاجره 

یکیش دانشجوی پزشکی دانشگاه خارج از کشوره 

یکیشم دنبال اینه مخ یه مرد متاهل و میانسالو بزنه 

همینطور کاربری میسازه میفته دنبال کسایی که فهمیدن همشون یکیه😁 خیلی هم سعی داره بگه وقتش پره 

خدایا شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی  از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️