2777
2789
عنوان

یکی تاپیک زد بچم تکون نمیخوره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 37 پست
منم باردارم اما هیچ ذوقی نداره باور کننمیخام ذوقتو کور کنم ،سونو و دیدن بچه و تکون خوردنش شیرینه ام ...

من راستش ادم استرسی نیستم اخه ادم ک همه چیو ب خدا بسپاره دیگ نگران نیس

ایشالا ک اون خانوم بچش چیزیش نیس ولی خب پیش میاد تو طول روز بچه تکون نخوره حالا تایمش طولانی بشه نگران کنندس

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

منم عاشق نینی ها هستم🥹🥹🥹 در شرف ازدواجم،فعلا نینی آبجیمو میچلونم🥹😂

ووی عزیزممم

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی باردار شدم،چقدر استرس تکون خودرن جنین رو تحمل کنم🤣🤣🤣😆😆😆😆🤦‍♀️

وای نه من فک کنم ذره ای برام این موضوع نگران کننده نباشه😂شاید بچه مث مامانش خاب الو باشه خب

نه اونکه مطمعنا حالش خوبه بچسبرا اینکه منم یه روز منتظر بشینم بچم برام تکون بخوره ذوق کردم

ای جانم🥰 انشالله 

یه شیطونش بیاد تو دلت مثل الانه من کلی لگد بزنه به معده و مثانه‌ات😍🥴😄😄😄

[QUOTE=377233702]ای جانم🥰 انشالله  یه شیطونش بیاد تو دلت مثل الانه من کلی لگد بزنه به معده و مثانه‌ات😍🥴

😂😂😂ایشالا ایشالا

وای نه من فک کنم ذره ای برام این موضوع نگران کننده نباشه😂شاید بچه مث مامانش خاب الو باشه خب

شاید توی پوقعیتش نیستم بهش فکرمیکنم استرس میگیرم

شاید دراینده برام عادی بشه😆😆🤣🤣🤣🤠

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

شاید توی پوقعیتش نیستم بهش فکرمیکنم استرس میگیرمشاید دراینده برام عادی بشه😆😆🤣🤣🤣🤠

😂❤️

من راستش ادم استرسی نیستم اخه ادم ک همه چیو ب خدا بسپاره دیگ نگران نیسایشالا ک اون خانوم بچش چیزیش ن ...

اره درسته البته بچه من ظاهرا یخورده تنبل و خوابالوعه رفته بودم برا سونو خواب تشریف داشت من انقدر چیزای شیرین خوردم تا بچه از خواب بیدار شد 😂😂

من واقعا از ازدواج و بچه داری میترسم

من نه راستش

ازدواج ک دیگ قراره با کسی ک اوکیم باهاش ازدواج کنم باشه ک شیرینه

ولی بچه اره باید قبلش بدونی چیکارا باید کنی

من برا ازدواج میدونم باید چکارا کنم و اوکیم

اره درسته البته بچه من ظاهرا یخورده تنبل و خوابالوعه رفته بودم برا سونو خواب تشریف داشت من انقدر چیز ...

عزیزممم😂❤️

خیلی حس قشنگیه.بچه من تکون میخوره کامل با زانو میزنه شکمم چندسانت بالا میاد بعد تند تند میزنه شکممو� ...

ووی عشقوممم❤️