2777
2789
عنوان

باید چی بگم بهشون

150 بازدید | 23 پست

بچه ها خواهرام با داداشم بی ایمان شدن،همش میگن خدا کجاس ما خدای خودمونیم امام کیه؟بمن میگن تو خرافاتی هستی نماز میخونی،تو جاهلیت بسرمیبری،واقعا یه جمله درست پیدا نمیکنم از ایمانم دفاع کنم یه جوری منطقی حرف میزنن که کم میارم

اگه کم میاری پس ایمانت قوی نیست باهاشون بحث نکن

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واا چرااین بنده خداروزیرسوال میبری😅

قانع کردن اونم کسایی که سرشون پراز شبهات محکمومتفاوته خیلییی سخته وواقعا علممم میخواد

غیر منطقی درواقع صحبت میکنن

جواب اونا رو هم باید فقهای دینی بدن نه امثال منو شما‌

یه برنامه‌ی تلویزیونی میدیدم سالها پیش جواب ابهامات مردم رو میداد یه سوالاتی میپرسیدن من میگفتن الانه که اون آقا بگه نه من نمیتونم جواب بدم ولی خیلیییی قشنگ با دلیل و منطق جواب میداد اسم برنامه‌اش اصلا یادم نمیاد

قبل از این که بخوای اون دو تا رو متقاعد کنی اول خوب درست و خوب مطالعه کن پایه و اصول اعتقاد خودتو پیدا کن وقتی نتونی دفاع کنی یعنی طبق اعتقاد پدر مادر و بقیه مسلمونی 

دقیق مطالعه کن بی تعصب  تاریخ اسلام ام بخون 

خدا رو چه دیدی چه بسا خواهرت هم قبلا مطالعه کرده و قانع شده به راهی که داره میره

مگه این بنده خدا آیت‌الله هست و آموزش دیده جواب تمام ابهامات مشرکین رو بده😐🥴😄😄😄 ایمانش در برابر خواهرا و برادرهاش خیلییی هم قویه که ماندگار مونده 

مگه این بنده خدا آیت‌الله هست و آموزش دیده جواب تمام ابهامات مشرکین رو بده😐🥴😄😄😄 ایمانش در برابر ...

ممنون عزیزم،خیلی براشون دعا میکنم از راهی رفتن برگردن

واقعا

اره

مگه نمیگن خدا وجود نداره توام بگو گرما وجود نداره ثابت کن ک وجود داره، گرما رو نه میشه لمس کرد نه گرفت نه خورد ولی وجود داره..

رونالدو با اون ثروت و عظمت خدارو قبول داره کلی ب فقرا کمک میکنه اونوقت ایرانیای ...برا من منکر خدا شدن 

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋