2777
2789

اخه من نمیدونم وقتی میدونین بچه قرار نیست کپی شما بشه

قرار نیست هرچی شما بگید بگه چشم

مریضی بچه میاری

مریضی ازار و اذیتش کنی

واقعا مامان سمی

پدرتم سمی میکنه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حالا فرضکن هر دو از بدو تولد سمی باشن بزن بر طبل شادانه جدی مامانم همیشه میخواد مثل اون باشم

مامان منم

بابا۲۳سالمههه خودم تو جامعه هستم دلم نمیخواد ذره ای شبیه بهش باشم

مامان بابای من که در و تخته با هم جورن

جفتشون مذهبین به شدت

ولی من نمیتونم مثل اونا باشم،خیلی از تفکراتم برعکس اوناس،ولی اونا نمیتونن بپذیرن اینو،میگن تو از ما زاده شدی،پس باید جوری زندگی کنی که ما میخوایم:))

مامان بابای من که در و تخته با هم جورنجفتشون مذهبین به شدتولی من نمیتونم مثل اونا باشم،خیلی از تفکرا ...

مامان من تاحرفی بزنم میگه وای قلبم وای فلان جام وای فشارم کولی بازی درمیاره بابامم هرچی زن سمی تر از مارش بگه میگه حق بااونه

حالا یسری از مامان ها اینجورین که بچه رو دوست دارن و خوششون نمیاد ازش مثل یه دوست داشتنی که قشنگ معل ...

مامان من قشنگ مشخصه خواهرمو بیشتر دوست دارخ

من هرچی میخوام بخرم همیشه بخاطر اینکه بهم قر نزنه قایمکیش میخرم

به راحتی بهش دروغ میگم

مامان من تاحرفی بزنم میگه وای قلبم وای فلان جام وای فشارم کولی بازی درمیاره بابامم هرچی زن سمی تر از ...

مامان بابای من بیرون اینجورین که وای موهات بیرونه وای این لباسه رو پوشیدی وای چرا چادر نزاشتی ما نمیخوایم‌ وقتی پوششت با ما یکی نیس کنارمون راه بری😐💔

مامان بابای من بیرون اینجورین که وای موهات بیرونه وای این لباسه رو پوشیدی وای چرا چادر نزاشتی ما نمی ...

من اون مرحله رو رد کردم

ولی خب بازیگرای حرفه ای هستن جلو بقیه