2777
2789
عنوان

چرا نیمه دومی ها دیرتر میرن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 128 پست
ها؟😐نیمه دومیا مغزشون کوچیکه؟😐

عزیرم چون نیمه اول بزرگتره تو یه کلاس رشد مغزش بیشتره نه این که نیمه دوم کند ذهن باشه مغزش از نیمه اول هون سال کمتر رشد کرده مغز بچه نسبت به سنش رشد میکنه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برعکس میگی شما بزرگتر بودی

ای بابا باشه عزیزم شما راس میگی

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
تو یه کلاس، نیمه دومی ها بزرگترن یعنی شما بزرگتر از نیمه اولی ها بودی

وای عجب وضی شدا😂😂😂😂 گفتم بالاتر بخداااا قسم جز یکی دونفر من کوچک تربودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
نیمه اول بزرگتر هس تو یه سال دلیلش هم اینه که نیمه دوم کوچکتر هس و مغز رشدش مثل نیمه اول نیس

😑اینا چیه میگید 

مغز رشدش مثل نیمه اول نیست 😑

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

شما هم اسفند ۷۱ هستی ... یعنی از مهر ۷۱ تا اخر شهریور ۷۲ تو ی کلاس بودی

خب اونایی ک فروردین ۷۲ بودن یه از سال من کمترافتادن دختر عموم بود دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
بابا اشتباه میکنی... من تیر ۷۱ هستم با نیمه دوم هفتادیا تو ی کلاس بودم

من تو عمرم اینقدر سر اینجور مسائل سنی و تاریخی حرص خوردم که هیتلر وقتی شکست خورد حرص نخورد😂🤦‍♀️

همیشه باید ثابت می‌کردم که سن ما الان x عه و وقتی تولد جدیدمون میاد g میشه چون یه نوزاد وقتی به دنیا میاد یکساله حساب نمیشه و بعدشم قضیه نیمه اول و دوم😂😂🤦‍♀️

لاااایک نکنننن😤
دیر چیه عزیزم.مشت بر خلاف قانون رفتید ک این اصلا امکان پذیر نیست مگه با تعهد

باش ما غیر قانونی😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
برعکس گفتی😂بعدشم یه چن ماه اینور اونور اونقدر تاثیری رو رشد مغز نداره

تو سال

۸۵ از فروردین تا شهریور بزرگ تر از مهر تا اسفند هس مدرسه رو در نظر نگرفتم کلی گفتم موقعه ای که از معلممون پرسیدم این جواب داد گفت هرچند زیاد نیس ولی زیاد دیده شده که بچه های کوچک تر اوایل توان یادگیریشون کمتره