2777
2789
عنوان

چرا نیمه دومی ها دیرتر میرن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 128 پست
اولا پس چرا انقد بحث راه انداختید ک بزرگتر میشه نیمه دومی ! بعدشم در مورد قانونم بروز بشید ! یا بقول ...

مگه من گفتم نمیتونه؟یادم نمیاد چنین چیزی گفته باشم ولی نیمه اول ۶.۵ سال می ره باز هرچی شما میگید ولی ما تو فامیل هم بچه شش سال تمام داریم که مهده نیمه دوم هس

مگه من گفتم نمیتونه؟یادم نمیاد چنین چیزی گفته باشم ولی نیمه اول ۶.۵ سال می ره باز هرچی شما میگید ولی ...

نیمه اول ۷ سالش کامل میشه اون نیمه دومه ک ۶ونیم میره مدرسه . نمیدونم چرا با این هنه توضیحاتم چرا متوجه نشدی و هنوزم رو حرفت پابرجا هستی😑😑😑 اوکی درسته 🖐

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون سال تحصیلی از نیمه دوم که ماه مهر هست شروع میشه متولدین نیمه دوم سال توی کلاس بزرگترن. یعنی اول ...

در واقع فرق نیمه اولی ها و دومی ها  شیش ماه تا یک سال هست درسته ؟

ی سوال دیگه بچه من شهریور بدنیا میاد 

بچه دوستم هم شهریور پارسال بدنیا امد

اینا ک با هم مدرسه نمیرن درسته ؟

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

السلام علیک یا امیرالمومنین یا علی ابن ابی طالب

نیمه اول ۷ سالش کامل میشه اون نیمه دومه ک ۶ونیم میره مدرسه . نمیدونم چرا با این هنه توضیحاتم چرا متو ...

چون دوازده سال درس خوندم و خوب می دونم حرفت برعکسه

من متولد۲۶فروردین۸۶ هستم بزرگترین فرد کلاس متولد ۲۷مهر۸۵

تازگیا۸۶ از۸۵ بزرگ میشه؟

چون من الان هم درس میخونم وضع میدونم نیازی به تحقیق در این باره ندارم❤️❤️❤️❤️

چون دوازده سال درس خوندم و خوب می دونم حرفت برعکسهمن متولد۲۶فروردین۸۶ هستم بزرگترین فرد کلاس متولد ۲ ...

خدایا با اینهمه توضیح هنوزم متوجه نشدی ؟!!!😳😳😳�😂😂😂 تازه هنوزم اصرار داری ۱۲ کلاس درس خوندی ؟!!! حالا چرا فک کردی با سوادتر از تو کسی نیس ؟!!!!😑😑😑 ک هی اینو تکرار میکنی؟!!! واقعا راس میگن سواد عقل رو زیاد نمیکنه !!! انقد پافشاری و قبول نکردن واقعیت هم چیز درستی نیس ! حرفی نداره ۱۲ کلاس باسواد !!!! حرفای بعدیتم درستتتتتت🖐

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
نیمه اول ۷ سالش کامل میشه اون نیمه دومه ک ۶ونیم میره مدرسه . نمیدونم چرا با این هنه توضیحاتم چرا متو ...

بالعکس نمیگی؟

مثلا پسر من متولد نیمه اول ۹۵ 

پسر خواهرم و جاریم متولد نیمه دوم ۹۴

باهم رفتن کلاس اول.‌نمیشه که هر ۳ اشتباه رفته باشن. خخخخ

خدایا با اینهمه توضیح هنوزم متوجه نشدی ؟!!!😳😳😳�😂😂😂 تازه هنوزم اصرار داری ۱۲ کلاس درس خوندی ؟!! ...

عزیزم در این که سواد درک و شعور نمیاره حرفی نیس ولی عقل از شما شنیدم من گفتم باسوادتر از من نیس سواد من زیاد نیس و البته که خدا بر حقیقت گواه هس نیازی به توضیح نیس صد بار گفتم ولی انگار نه انگار هرچی شما میگی برا این سواد لازم نیس تجربه دوازده سال هر روز مدرسه و هرسال۲۰ یا ۳۰ دانش اموز کافیه من موندم تو کار شما انقدر رو اشتباهتون پافشاری می کنید که اصلا نمی فهمم اون گروه سوم فلسفه نباشین🙏

بالعکس نمیگی؟مثلا پسر من متولد نیمه اول ۹۵ پسر خواهرم و جاریم متولد نیمه دوم ۹۴باهم رفتن کلاس اول.‌ن ...

اصلا نمی فهمه یعنی من موندم یه طوری هم پافشاری میکنه و توهین که ادم می مونه جالبه😊