2777
2789
عنوان

رفع بوی دهان با یک راه حل ساده

| مشاهده متن کامل بحث + 2314 بازدید | 116 پست
قرص میکدنیه،برای دهان دندان و معده هست پروبیوتیکه خیلی عالیه

بدون نسخه میدن؟ چقدره؟ واقعا لازمه بگیرم بیرون جایی میرم همش باید آدامس بجوم که خب هم زشته هم باعث درد معدم میشه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
خانوما چتونه چتووونه

اگه از اول بخونی معلوم میشه کی چشه☹️

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگر روزه ای پس نخودهرآش نشو.من با کسانی بودم که روزه نمیگیرن واینجا مقام روزه را حقیروپست میشمارن وب ...

نگران نباش عزیزم کسی که اعتقادش قوی باشه با حرف بقیه دچار لغزش نمیشه پس به جون بقیه نپر الآنم افطاره برو آبجوش بزار

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
بدون نسخه میدن؟ چقدره؟ واقعا لازمه بگیرم بیرون جایی میرم همش باید آدامس بجوم که خب هم زشته هم باعث د ...

اره میدن،۶۵ خریدم،منم همش ادامس میجویدم ولی اینو گرفتم حتی روزه هم میگیرم بازم دهنم بو نمیده

اگه از اول بخونی معلوم میشه کی چشه☹️

خوندم😐 ولی  این راه امر به معروف نیست

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
مدام آدامس بایودنت اکالیپتوس بجو

دوستمون الان یه قرص پروبیوتیک مکیدنی معرفی کرد. من نمیتونم آدامس بجوم صرفا برای رفع بو چون معدم وحشتناک درد میگیره. داستان داریم🤦🏻‍♀️

من روزه نمیگیرم وقتی کافیه نیم ساعت حرفی نزنم چیزی نخورم بشدت بو میگیرهدیشب چن دقیقه بعد مسواک متوجه ...

عرق بو مادران 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
اره میدن،۶۵ خریدم،منم همش ادامس میجویدم ولی اینو گرفتم حتی روزه هم میگیرم بازم دهنم بو نمیده

مرسی از راهنماییت واقعا🥺✨💖

دوستمون الان یه قرص پروبیوتیک مکیدنی معرفی کرد. من نمیتونم آدامس بجوم صرفا برای رفع بو چون معدم وحشت ...

معدت سرده احتمالا عرق بو مادران ى ته استكان بخور بعد از هر وعده غذايى

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
دوستمون الان یه قرص پروبیوتیک مکیدنی معرفی کرد. من نمیتونم آدامس بجوم صرفا برای رفع بو چون معدم وحشت ...

اسم قرص چیه؟

لطفاً منو توی تاپیک های چله، دعا، قرآن، ذکر و ... تگ کنید.

عرق بو مادران

الان دربارش سرچ کردم چقد مفیده مخصوصا برای رحم و تخمدان 🥲🤍

قرص جویدنی ؟ یعنی بعدش باید قورت بدم؟ برای دهان و دندانه یا معده؟ چون مشکل من درونیه

لاکتوگام؟ این خوبه؟

لطفاً منو توی تاپیک های چله، دعا، قرآن، ذکر و ... تگ کنید.

معدت سرده احتمالا عرق بو مادران ى ته استكان بخور بعد از هر وعده غذايى

نمیشه تو چایی ای چیزی بریزم؟ دمنوش طور؟ ظرفیتم کمه خالی خالی نمیتونم🥲😅

اسم قرص چیه؟

لاکتوگام

اون کاربر گفتن خیلی براشون مفید واقع شده منم میخوام بخرم بهتر از آدامسه