2777
2789

البته رفتن  خونشون یه ده دقیقه هست که رفتن یه دختر چهار پنج ساله به شدتتتت بی‌تربیت به شدت شیطون داره و یه پسر یه ساله 

میاد اینجا که خونه نخواد از بچه هاش مراقبت کن 😒

گذشته از اینا دلم نمی‌خواد بیاد واقعا راحت نیستم به هیچ وجه راحت نیستم پیشش منم درس و امتحان دارم تو اتاقم رفتم بیرون هم نبومدم‌ چرا این وقت شب وقت ارزشمند منو میگیره شاید بخوام روی مبل بشینم راحت شاید بخوام تلویزیون ببینم شاید هزار تا کار دیگه بخوام انجام بدم اصلا خوابم میاد بخوام بخوابم 😒😒اصلا نخوام‌ ببینمش

دخترش خیلی اذیت می‌کنه خیلیییییی

به بچش میگه مامان بیا بریم تا سیر نشن ازمون تا بتونیم فردا هم بیایم 😒😒😒😒😒

هر شب همین شده کارش دیر وقت میاد من راحت نیستم 

وکاش اسمت باران بود! اونوقت همه مردم باهم برای آمدنت دعا میکردند💔🥲

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم خودت مستقیم چیزی نگو به مادرت بگو بهش بگه دخترم درس داره شبا هم زود میخوابه. هم بزرگی و ارزش مادرت حفظ میشه هم خودت

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بیشتر ببینید

ببین بیان ی حرفی 

بیان و این حرفارو بزنن ادمو میسوزونهههه اونجا که گفته ازمون سیر نشن://

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

چقدر ازین جور پستا انرژی بد میگیرم

🥹چقدر دلم برای قدیمو دور همیای بی منت تنگ میشه

هممونم حسرت اون روزگارو داریم اما پاش بیفته هم نمیتونیم اونجور زندگی کنیم🥲

به خالت بگو بیاد خونه ما 🥲🫶

بنظرم خودت مستقیم چیزی نگو به مادرت بگو بهش بگه دخترم درس داره شبا هم زود میخوابه. هم بزرگی و ارزش م ...

والا مامانمم راضیش نیست اما چیزی نمیگه اونم از فرصت استفاده می‌کنه تا بچه هاشو بندازه روی دل ما

وکاش اسمت باران بود! اونوقت همه مردم باهم برای آمدنت دعا میکردند💔🥲