2777
2789
عنوان

رفع بوی دهان با یک راه حل ساده

| مشاهده متن کامل بحث + 2282 بازدید | 116 پست
عزیزم قرص لانزو بگیر ناشتا بخوراحتمالا نتیجه بده

لانزوپرازول؟ همسرمم خورده میگه خوبه من یه ورق خوردم نتیجه نگرفتم. البته میدونم باید ممتد مصرف بشه برای نتیجه بهتر. ولی خب از قرص بیزارم🤦🏻‍♀️

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همین الان روزه ام ولی مثل تو هول زندگی مردم نیستم جایی که باید تذکر میدم اونم درصورتی که یارو دنب ...

چیشدچیشد یه دفه ورق برگشت وهمه تون روزه دار شدید.تاچند دقیقه پیش که حرفتون یه چیزدیگه بود.روزه که لحظه ای نیست از اذان صبح تا اذان مغرب.بععععله اداب روزه رابدون😂😂

چیشدچیشد یه دفه ورق برگشت وهمه تون روزه دار شدید.تاچند دقیقه پیش که حرفتون یه چیزدیگه بود.روزه که لح ...

دااا😑مستی؟ 😑میگم پاچه نگیر نمیگم روزه نگیر و بعله عقل کل از اذان صبح روزم از اول ماه رمضون روزم ولی پاچه گیر نشدم

هیولاها متولد میشوند یا ساخته میشوند؟!
قرص لاکتوگام

قرص جویدنی ؟ یعنی بعدش باید قورت بدم؟ برای دهان و دندانه یا معده؟ چون مشکل من درونیه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
دااا😑مستی؟ 😑میگم پاچه نگیر نمیگم روزه نگیر و بعله عقل کل از اذان صبح روزم از اول ماه رمضون روزم ول ...

اگر روزه ای پس نخودهرآش نشو.من با کسانی بودم که روزه نمیگیرن واینجا مقام روزه را حقیروپست میشمارن وبا پوزخندابراز میکنن وافتخارهم میکنن

فیلم عکس پروفایلتو دیدی؟

جانگوی رها شده

البته که دیدم☺️

اگر روزه ای پس نخودهرآش نشو.من با کسانی بودم که روزه نمیگیرن واینجا مقام روزه را حقیروپست میشمارن وب ...

همی تو رو داریم واسه تحقیر روزه کافیه

بیا برو حوصلتو ندارم 

هیولاها متولد میشوند یا ساخته میشوند؟!
با این چرندیات که دل ماصاف تره از واجب دینی شانه خالی کرده ایدوسره خودتون کلاه میگذارید

خب تو رو سننه😐

مقداری نمک را با آب ولرم مخلوط و روزی سه بار در دهان غر غره کنید مشکل بوی بد دهان برطرف میشود

خسته نباشید 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم