2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سویق نخود چطوریه

از قبل باید آماده داشت دیگ،جاهایی که خوندم نخود دو روز تو آب میخیسونی کمی جوانه که زد میکوبی یا میکس می‌کنی پودر میسه،بعد تفت میدی،ب هر حال اول باید خشک باشه بعدتفت بدی و مصرف کنی،درحال حاضر میتونید شوید پخته و عسل رو استفاده کنید، یا شاید نخود پخته هم اثرکنه

فشار رو نمیاره پایین میوم دارن خونریزی دارم دکتر چند بار رفتم فردا باید برم آزمایش

منم میوم دارم مال شما چند سانته؟؟؟؟من هر روز گزنه بومادران زیرفون دم میکنم میخورم

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

از قبل باید آماده داشت دیگ،جاهایی که خوندم نخود دو روز تو آب میخیسونی کمی جوانه که زد میکوبی یا میکس ...

واای طولانی چقدر 

شوید پخته یعنی چی 

من مامانم شوید خشک کرده داریم

منم میوم دارم مال شما چند سانته؟؟؟؟من هر روز گزنه بومادران زیرفون دم میکنم میخورم

پنج سانت 

من نمیدونم الان توی پریودی بخورم اینا رو یا نه 

مامانم رفته عطاری بعش رازیانه داده منم گفتم رازیانه که بدتر میکنه نخوردم

پنج سانت من نمیدونم الان توی پریودی بخورم اینا رو یا نه مامانم رفته عطاری بعش رازیانه داده منم گفتم ...

رازیانه نباید تو پریودی خورده بشه......مال منم 5 سانته..............من قندم حذف کردم

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

واای طولانی چقدر شوید پخته یعنی چی من مامانم شوید خشک کرده داریم

اگر شوید تازه باشه بهتر،همون شوید خشک بپزید با عسل قاطی کنید بخورید هم برا کم خونی خوبه هم برا بند اومدن بنظرم،

رازیانه نباید تو پریودی خورده بشه......مال منم 5 سانته..............من قندم حذف کردم

منم رعایت میکنم 

اما نمیدونم چرا یهو اینجور شدم فشار عصبی بهم وارد شد اینجور شدم یا تیرویید بهم ریخته یا خود میوم