2777
2789
ده یا یازده روز میشه خب من اولاش زنان ترنسید و مفنامیک داده بود خیلی کم بود تموم شد شدید و ببخشید لخ ...

آره منم همش میگم کاش میوم میفتاد میرفت

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستم شما دمنوشها رو دوران قاعدگی میخورید

هر روز میخورم ......هرروز......فقط رازیانه رو دوران قاعدگی نمیخورم

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

شما پریودت شدیده؟با خوردن اینا تغییر کرده دود چی خرگوشک اینا ندادی

نه منم لکه بینی داشتم و ماه رمضونم نامنظم شد.........نه خرگوش دود ندادم

نه منم لکه بینی داشتم و ماه رمضونم نامنظم شد.........نه خرگوش دود ندادم

دوستم شاید بهم بخندی 

چون مجردم

خیلی خجالت زده و شرمنده شدم پیش پدرم و داداشم 

خب مشکل زنونه اس خیلی گریه کردم 

پدرم باید ببره من رو دکتر مامانمم میاد خب 

حتی دکتری که دیشب رفتم هی اصرار داشت رابطه نداشتی میگم باکره ام گفت بذار بتا رد کنم یه حالت تمسخر شاید بود 

اومدم خونه خیلی گریه کردم 

به حضرت معصومه متوسل شدم ایشون دختر بودن گفتم ابرو و حیا منو حفظ کنه دیگه بیشتر از این خجالت زده نشم 

خب این دوهفته کلی درمان پیش رفتم دارو خوردم 

خودش مشکل همه و من رو با واسطه شدن پیش خدا حل کنه

سونو دادی با خوردن اینا ببینی چی شده

همون بود سونو دادم 

دوستم شاید بهم بخندی چون مجردم خیلی خجالت زده و شرمنده شدم پیش پدرم و داداشم خب مشکل زنونه اس خیلی گ ...

منم مجردم از منم پرسید ولی خوب من تنها رفته بودم دکتر.......خ.ب بعضی دکترا بیشعورن

یکی بهم گفت برو امبولیزاسیون دکتر قناعتی معرفی کرد

دکتر من گفت فعلا هیچکاری نکن منم دارم میسازم بعدشم خدا بزرگه

کآش من روزه نمیگرفتم چند روز اول رو

من پررو بودم گرفتم