2777
2789
عنوان

کیا خانواده ی سالمی ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 30 پست
فقط فکر زندگی خودت باش هرچی بدرد آینده میخوره درس کار هنر ازدواج بجای غصه خوردن ببین برادر من هیچ ک ...

چجوری فوت کردم

الهی بگردم

منو توی تاپیک های مفید تگ کنین لطفا     بنده از سال جدید تصمیم گرفتم قانون جذب امتحان کنم و نتایجشو، بشما بگم خواسته ام سرکار رفتن و شغل خوب  و بعد ازدواج بایک مرد بسیار مهربان و باعرضه، و خوش اخلاق،   اگه جذب کردم نتایجشو به شما میگم  اگر کسی هم قانون جذب نتیجه دیده لطفا لطفا به من بگه تا باورم بیشتر بشه

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو یه محیط کاملا امن هم نمیذاره کارکنی؟مثلا آزمون بدی معلم بشییا کارمند بانک بشییا حداقل برو کلاس خی ...

نه اون هارو میزارن عزیزم باید خودم یک کاری رو شروع کنم 

پدر ماهم یه جور دیگه ادم چرتیه الانم ۸۷سالشه میتازونه....البته از پا افتاده اما پنج تا بچش ومادرمونو باهم بدبخت کرد خدا از ش نگذره ....چه ها تحمل نکردیم خودشم مثلا مومن وباخداس نمازشب میخونه....هممون با ازدواج فرار کردیم سه تا بدبخت شدن ...من زندگیم خوبه خداروشکر یه برادرمم یه کم بقیه بدبخت عالمن....از وقتی ازدواج کردم زندگیم شروع شده انگار اونم دیر نامرد نمیذاست ازدواجم بکنم با حرفای بیخودوچرتش

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍