2777
2789

شرط سنی داره ، با کارشناسی حداکثر ۲۸ سال بعضی بانکا هم حداکثر ۳۰.

دولتی ها یکم بیشتر

منابع امتحانی همه بانک‌ها هم شبیهه هم نیست. باید ببینی آزمون کدومشون نزدیکه بری منابع اونو بخونی 

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.🧚‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرط سنی داره ، با کارشناسی حداکثر ۲۸ سال بعضی بانکا هم حداکثر ۳۰.دولتی ها یکم بیشترمنابع امتحانی همه ...

شما میدونید چطوره ؟ 

یعنی تنها آزمون کتبی داره!؟

نمیخوام ناامیدت کنم ولی همه ی این آزمونهای استخدامی همش فرمالیتست و فقط و فقط پارتی میخواد

خب چطوری آخه 

فقط همون افراد که آزمون و مصاحبه رو برنامه ریزی میکنند اثر داره ...

خب الان من چیکار کنم 🥲

من تاحالا ازمون استخدامی ندادم ولی علاوه بر پارتی باید کسایی ک ارجحیت دارن رو هم در نظر بگیری یعنی همون افرادی ک سهمیه دارن . عملا ظرفیت پذیرش با همین سهمیه ها و پارتی ها پر میشه 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید
شما میدونید چطوره ؟ یعنی تنها آزمون کتبی داره!؟

آزمون کتبی داره وقتی قبول شدی باید بری مصاحبه

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.🧚‍♀️

من کلی از دوستام بدون آشنا و پارتی درس خوندن و آزمون دادن و قبول شدن. من قبول دارم پارتی بازی هست اما اینجوری هم نیست که بگی بدون پارتی نمیشه قبول شد راستش اینجور حرفا بنظرم بهونه ای واسه تلاش نکردنه. شما بخون مطمئن باش نتیجشو میبینی.