2777
2789

چند روز بود من خیلی ناراحت بودم

تااینک امروز خواهرم خبری بهم داد کل غمهام یادم رفت

من دارم خاله میشم😭🥳فداش بشم من

اسم انتخاب کنم چی بذارم 

هنوز جنسیتش مشخص نیس

آبان به دنیا میاد ان شالله

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

یه صلوات برا سلامتیش میفرستید لطفا🥺

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه

انشالله صحیح و سالم بغل بگیریدش

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

😁خب آبان به دنیا میاد لذارین آذر

دیشب تو خواب دیدمت🫂بارون بود و عطر بوی پیرهنت 🤍نشد بگم چه خوشکلی این همه🥲 حالا امشب مگه خوابم دیگه میبره؟🕊  ____خدا ببین ما رو حال یه ایران بده😭بمیرم برات خونه ی بی قراری بمیرم برات این روزا آرامش نداری بمیرم برات مادرم سرزمینم چقد این روزا گریه هاتو ببینم🥀🖤 لعنت به جنگ        

بیشتر ببینید

انشاالله که خواهرتون از نظر اقتصادی تو این شرایط توانایی فراهم کردن سرمایه برای اینده این بچه داره

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

مبارکهاولین باره خاله میشی؟

نه قبلا شدم ولی بچه بودم درکی از خاله شدن نداشتم الان ک ۲۱ سالمه خودم قراره نگهش دارم خوشحال ترم

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔