2777
2789

تا حالا دوستی داشتین که بخاطر اشنا شدن با یه پسر یا نامزد کردن محل شما رو نزاره و کلا پز بده و دمپایی که نامزدش واسش خریده رو استوری کنه؟ 😵‍💫😵‍💫😂😂 

من خیلی خندم میاد بهشون چی میگن تازه به دوران رسیده؟ نمیدونم 

خلاصه 

من نامزد نداشتم اون موقع هیچکدوم از دوستامم نداشتن این با یه پسره اشنا شد پسره بهش گفته میام خواستگاری اینم زود باور) شاد و شنگول بعد به کل رفتارش باما تغییر کرد گفت شما اینطورین اونطورین دیگه به شما نیازی ندارم 😑😂 گفتیم بدرک بروگمشو 

اقا این لو رفت پیش خانوادش یا حتی نیومد خونشون بگه میخوامش در رفت 

این تموم 

باما خوب شد 

ادامه داره... 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

خب

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید

یه خواستگار سنتی واسش اومد یه زید داشت اونو ول کرد گفت اینو میخوام کلا وضع مالیشون پایینه یه خورده چی شد دوباره رفتارش باما همونطور شد 😑😑😵‍💫😂😂 گفت نههه شما به من محلل نمیزاریین و فلانن قهر کرد رفت 

حالا بگین چکار کرده نامزدش میخواسته براش گوشی بخره عکس فرستاده به دوستم میگه گوشیممم چطوورر کار میکنه بلدد نیستتمم 😑😑😵‍💫😂😂

دیگه عکس دمپایی و لباس استوری کرده نوشته ممنون عشقممم 

عکس غذایی که براش گرفته هم همینطور 😑 

خدایی زشت نی اینکار 

این خیلی شوهر ذلیل هم هست اصلا از قدیم اینو میشناسم که براش مهم نبود شوهر ایندش چه رفتاری داشته باشه فقط شوهر باشه نامزدش نمیزاره این جایی بره میگیم میای فلان جا میگه نههه فلانی نمیزاااره بیااااممم الانم باما قهره منم گفتم دیگ محل سگ. بهش نمیدم 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.