2777
2789
عنوان

بنظرتون زندگی نرمال برای 6 نفر

230 بازدید | 22 پست

زندگی نرمال و متوسط چقدر باید درآمد باشه؟

خونه و ماشین داشته باشیم

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حداقل ۳۰ تومن ثابت

با ول خرجی نکردن 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید

ماهیانه خرید اقتصادی داشته باشن هزینه تراشی نداشته باشندسی میلیون خوبه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

۶ نفر .. نفری ۱۰ هم بگیم بازم کمه ۶۰..‌ خط فقرتون میشه ۶۰😁 باید بالای ۱۰۰ باشه تا عادی زندگی کنید

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیشتر ببینید

ما ۶ نفریم.

ماشین و خونه داریم

درآمد ثابت نداریم ولی خرج مون متوسط همون ۳۰ تومن در میاد

بعضی وقتا هم چن تومن. کمتر. مسافرتی چیزی پیش بیاد بیشتر..

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

واقعا زندگی نرمال چیه تو دهن همه افتاده؟

کجای زندگی نرماله آخه؟

چه تو ایران چه تو منطقه و حتی جاهای دیگه

کی فکرشو می کرد اوکراین به این روز بیفته؟

دیگه از افغانستان و پاکستان و عرق و سوریه و غزه نگم 

حتی کشورای حاشیه خلیج فارس هم همه مردمش زندگی آسوده ندارن فقط حکامشون یک ویترین درست کردن اونم برای جذب توریست

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆

نمیشه قطعی گفت

باید سطح زندگی رو ببینی

قطعا کسی ک بخاد هرماه گوشت و مرغ و ماهی و آجیل و لباس و تفریحش سرجاش باشه(این واقعا یه زندگی نرمال و متوسطه)با خانواده ای که بخواد فقط زنده بمونه فرق میکنه

باید ببینی تعریفت از زندگی متوسط چیه

بعد یکی هست خانواده ی ۶نفره اش ۲-۳نفرشون دانشجوی دانشگاه آزادن

یکی هست بچه هاش ۲-۳سالشونه

یکی هست مریض داره یکی نداره

به خیلی چیزا بستگی داره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !