2777
2789
عنوان

بنظرتون زندگی نرمال برای 6 نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 22 پست

بستگی به نوع زندگی شما و‌ شهری که هستید داره 

اینکه چه تفریح های دارین و ....

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز ناشتا ها اومدن

چرا ناشتا 

بخوای فکر کنی اینم کمه 

۴ تا بچه داری تبلت میخوان لب تاپ‌میخوان و موبایل و ....

بخوان با دوستاشون برن بیرون 

لباس و کفش بخری 

هفته ای یک بار بیرون غذا سفارش بدی 

تو خونت گوشت و مرغ و ...باشه 

سالی یک یا دو بار بری سفر 

پس انداز کنی 

بابا بخدا صد میلیون تازه میشه هزار دلار 

لیاقت داریم که خوب زندگی کنیم 

این دوستمون گفت چقدر معقولانه هست که خوب زندگی کنند  نگفت چقدر در امد دارید 

بخدا تا ده تا پونزده  سال پیش نصف بیشتر  ملت هزار دلار درامد داشتن دلار هزار تومن بود 

اینکه الان همه چیمون غیر نرمال شده ارزوهامون چسبیده ب کف زمین حتی بال هامون بریدن برای پرواز برای داشتن یک زندگی معقول و عادی 

پ . ن شاید الان اینها که نوشتم برامون ارزو باشه اما بیست سال پیش رندگیش میکردیم اینها رو یکم پول جمع میکردیم خونه و ناشین عوض میکردیم گوشی که سهل بود برامون 

فعلا امضا ندارم
چرا ناشتا بخوای فکر کنی اینم کمه ۴ تا بچه داری تبلت میخوان لب تاپ‌میخوان و موبایل و ....بخوان با دوس ...

چقد رویایی فک میکنید؟چن سالتونه؟زندگی همینه چرا تو فاز رویاهاتون نظر میدین وقتی براتون ارزوئه؟اینا رو تو دفتر خاطرات تون بنویسید نه تایپک های مردم

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

اگه ۶ نفر یعنی پدر و مادر و ۴تا بچه حتما درامدشون خوب بوده که تعداد بچه بالاست دیگه نظر ما چه دردی دوا می‌کنه 😁🖐️ تنشون سلامت جیبشون پر‌ پول 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

چقد رویایی فک میکنید؟چن سالتونه؟زندگی همینه چرا تو فاز رویاهاتون نظر میدین وقتی براتون ارزوئه؟اینا ر ...

بیست سال پیش من اینها رو زندگی کردم 

الان چهل و خرده ای سالمه 

حقوقمون در حد بقیه بود 

با یکم وام و پس انداز خونه خریدیم 

با ده تومن بیشتر ماشین عوض کردیم 

پدرشوهرم درامد نداشت در حد کارگری چهل سال پیش خونه ساخت حتی پدربزرگم راننده اتوبوس بود زمین خرید خونه ساخت 

ارزوهای الانمون قبلا پدر مادرمون و خودمون زندگی کردیم 

اگر اوضاع وخیمه الان  تقصیر ما نیست امیدوارم روزی برگردیم ب روزهای خوبمون که زندگی میکردیم ن سگ دو زدن و نرسیدن 

فعلا امضا ندارم