2777
2789
عنوان

پدر بچه ها جلوی چشم ما بهشون توهین کرد بچه ها هیچی نگفتن😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 54 پست

آفرین به تربیت و ادب شون که جلو بقیه خودشونو کنترل میکنن ولی کار پدرشون خیلی زشته،پدر شوهر من مشکل اعصاب داره دوتا مشاور ارجاع دادن به روانپزشک که دارو مصرف کنه ولی زیربار نمیره،سر بچه هاش داد میزنه انگار نه انگار بچه هاش خودشون زن و بچه و شوهر دارن، یجوری داد میزنه بدن آدم از شدت صداش میلرزه، همین چند روز پیش چنان سر پسر 45 ساله ش داد زد و جلو زن و بچه ش تحقیرش کرد که شوهر من از ناراحتی بمن گفت بلند شو بریم خونه،چند وقت پیشم سر مادر شوهرم داد زد میخواست قندون رو سمتش پرتاب کنه بهش هم که میگن باید دارو بخوری داری بقیه رو عذاب میدی میگه مگه من چیکارتون دارم 😐😑

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

چرا؟؟؟ خیلی برام عجیب بود بابا قشنگ بچه هاش رو جلوی ما خار و خفیف کرد بچه ها ساکت بودن😐😐

به نظرم آدمایی که تو جمع اینطور رفتار می کنند بیشتر خودشونو خار و خفیف می کنند ،سکوت بچه هاش باعث میشه ،جلوی بقیه بزرگتر بشن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب کار درستی کردن. همچین آدمی اگه بچه ها هم یه چیزی میگفتن این بیشتر سر و صدا و توهین میکرد دیگه. بچ ...

آخه همیشه اینطورین مادرش میگفت

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
رحمت به شیری که خوردن ، گر چه این سکوت در مقابل عصبانیت ممکن یک روزی مثل بمب منفجر بشه و ....! تعجب ...

دقیقاااا منم تعجب کردم مادرشون میگفت همیشه اینطورین حتی بعدش با پدرشون شوخی هم کردن نمیدونم باباشون دیوونس؟؟

یکیشون من هرچی میگن چیزی نمیگم چون اوناهم ابرو دارن متاسفانه کمال گرا هستن یکی زودتر سفره جمع کنه دعوا میکنن خب چی بگی تو مهمونی یکی چیزی بگه دیگری بیهد جلوش جواب بده نور علی نور میشه🥺🙃

زندگی تمام شد دخترک یاد گرفت ارزوی بیجا نکند

بگو تحمل می کنی یروز یکی مثل خودت ،باهات رفتار کنه؟

چی بگم والا 70 سالشه کو گوش شنوا، یه آدم بشدت خود رای و زورگو هست به حرف هیچکس از اول جوونی تا الان گوش نکرده چندین بار کارشو عوض کرده ورشکسته شده هرچی هم بچه هاش بهش میگن گوش نمیکنه افتخارش اینه که حرف حرف خودشو و تو زندگیش به حرف کسی گوش نکرده 😐

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

توی خونه واقعا چخبره رو که کسی نمیدونه...مادر خانواده که نمیتونه بگه اینا هر روز تو خونه عربده کشی د ...

چی بگم آخه اینا خیلی رکن اصلا دروغ تو کارشون نیست من واقعا تعجب کردن از کار بچه هاش