2777
2789
عنوان

پدر بچه ها جلوی چشم ما بهشون توهین کرد بچه ها هیچی نگفتن😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 54 پست
بعضیاتون خیلی جالبینانتظار دارین طرف تو مهمونی با پدرش دعوا کنه؟بعد مادره بیاد بگه اینا الان اینجا ه ...

اینا اصلا دروغ تو کارشون نیست پارسال هم هیمن آش و هبمن کاسه بود خونه خودشون البته بچه کلا هیچی نمیگن

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
آفرین به تربیت و ادب شون که جلو بقیه خودشونو کنترل میکنن ولی کار پدرشون خیلی زشته،پدر شوهر من مشکل ا ...

وای چقدر بد پدر منم همینطوریه کلا بی اعصابه و کنترلش دست خودش نیست هر چقدر هم میگیم برو روانپزشک زیر بار نمیره به همه چیز گیر میده خیلی رو مخه کارهاش😐😐

بیچاره مادر شوهرتون چطور با پدر شوهرتون می‌سازه آخه😢😢

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقاااا منم تعجب کردم مادرشون میگفت همیشه اینطورین حتی بعدش با پدرشون شوخی هم کردن نمیدونم باباشون ...

نه دیوونه نیست فقط عصبیه و داره از  آرامش زن و بچه          سو استفاده می‌کنه ! اینجور آدمها معمولا زود هم پشیمون میشن ولی تو لحظه کنترل اعصاب ندارن !  بعضیهاشون قلبا دلسوز و مهربون هم هستند 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

نه دیوونه نیست فقط عصبیه و داره از آرامش زن و بچه سو استفاده می‌کنه ! اینجور آدمها معمولا ...

فنظر من اینطور آدما باید دارد بخورن تا آرامشتان برگرده مثالش پدر خود من بشدت عصبی و پرخاشگری چند وقت پیش روی برادر ۲۵ سالم دست بلند روی پسر گنده بیچاره بشدت به غرورش برخورد

وای چقدر بد پدر منم همینطوریه کلا بی اعصابه و کنترلش دست خودش نیست هر چقدر هم میگیم برو روانپزشک زیر ...

اون طفلک که 50 ساله داره میسازه باهاش تازه فکر کن یه مادر شوهر هم داشته با اخلاقای کپی شوهرش که اونم مدتی باهاشون زندگی می‌کرده،من که پدر شوهرمو نمیتونم تحمل کنم یک ساعت نمیدونم اون بیچاره چطور اینهمه سال تحمل کرده

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

اون طفلک که 50 ساله داره میسازه باهاش تازه فکر کن یه مادر شوهر هم داشته با اخلاقای کپی شوهرش که اونم ...

بنده خداااا دلم سوخت واقعا صبر ایوب داره یسری ها رو ۱ ثانیه هم نمیشه تحمل کرد چه برسه چند سال

بنده خداااا دلم سوخت واقعا صبر ایوب داره یسری ها رو ۱ ثانیه هم نمیشه تحمل کرد چه برسه چند سال

اون بنده خدا افسردگی گرفته تپش قلب داره تیروئیدش پرکار شده دکتر گفته از اعصابته،زن خیلی خوبیه ولی حیف پدر شوهرم مرد سازگاری نیست

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

اینا اصلا دروغ تو کارشون نیست پارسال هم هیمن آش و هبمن کاسه بود خونه خودشون البته بچه کلا هیچی نمیگن

اولا چیزی بگم بدتر میشه پدره 

ثانیا خونه خودشونم مهمونی بوده نمیشه ک دعوا کنن جلو بقیه