2777
2789
عنوان

پدر بچه ها جلوی چشم ما بهشون توهین کرد بچه ها هیچی نگفتن😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها شعور داشتن میدونستن مهمونن و برای خراب تر نشدن جو هیچی نگفتن ولی ماشالله به بابای بیشعورشون

اینکه تو مهمانی چیزی نگفتن خوبه ولی اینکه خونه‌هم از خودشون دفاع نمیکنن باباهه هرجور عشقشه میتازونه اصلا خوب نیست

منم همینطورم خیلی بد عصبی میشم نگاه نمیکنم کی جلومهخوشحالم که تو این مورد به عمه های سلیطه ام رفتم

دقیقا منم یکی بهم توهین کنه. الان ۳ ۴ ساله اینجوری شدم قبلش مثل اینا آروم بودم الان اصلا نمیتونم تحمل کنم

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

رحمت به شیری که خوردن ، گر چه این سکوت در مقابل عصبانیت ممکن یک روزی مثل بمب منفجر بشه و ....! 

تعجب میکنم از پدر و مادری که قدرت و توان الان رو میبینه و فکر نمیکنه یک روز افتاده شد چطور روش میشه یک لیوان آب از بچش طلب کنه ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

چرا؟؟؟ خیلی برام عجیب بود بابا قشنگ بچه هاش رو جلوی ما خار و خفیف کرد بچه ها ساکت بودن😐😐

خب بچه هاش هم میتونستن همین رفتار رو کنن و جواب پدرشون بدن بی احترامی کنن

چی می‌شد؟بدتر از این می‌شد 

اینکه تو مهمانی چیزی نگفتن خوبه ولی اینکه خونه‌هم از خودشون دفاع نمیکنن باباهه هرجور عشقشه میتازونه ...

توی خونه واقعا چخبره رو که کسی نمیدونه...مادر خانواده که نمیتونه بگه اینا هر روز تو خونه عربده کشی دو طرفه راه میندازن شوهرش که بی ابرو بوده حداقل سعی کرده آبرو بچه هاش بخره

اینا از روز اول تو سری خور بار اومدن

دقیقا آخه بچه هاش بزرگ و تحصیل کردن حتی خودشون خرجی میدن اضلا انتظار نذاشتم پدرشون اینطوری باهاشون حرف بزنه

احسنتبه اون مادر با تربیتی کهبه بچهای ادم حسابیش داده

ی دهه 60بیش فعال مادر ستا بچه که یکیش هنوز تو دلمه.      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

بیشتر ببینید
بچه ها شعور داشتن میدونستن مهمونن و برای خراب تر نشدن جو هیچی نگفتن ولی ماشالله به بابای بیشعورشون

آخه مادرشون میگفت بچه ها همیشه اینطوری ساکتن