از اقواممونن اومدن خونمون چند روز بمونن دختر و پسرش مهندسن دختر ۲۳ سالشه پسره هم همین حدوداست بعد امروز پدرشون سر یه قضیه خیلی بیخود همچین سرشون داد زد حتی بهشون خیلی بد توهین من کرک و ورم ریخت ولی بچه هاش ساکت بودن هیچی نمیگفتند حتی میگفتن بابا جان اروم باش باباشون ماشالله ۴ ستون بدنش سالمه هیچ مشکلی نداره مامانشون میگفت همیشه عصبیه از بچگی حتی بچه هاش رو کتک میزنه بچه ها هم هر وقت باباشون اینطوری میکنه ساکت میشن هیچی نمیگن😐😐بخدا تو خونه بابام اینطوری با من رفتار کنه من اصلا نمیتونم ساکت بشم یه جنگ حسابی میکنم خیلی تعجب کردم اینا ساکت بودن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رحمت به شیری که خوردن ، گر چه این سکوت در مقابل عصبانیت ممکن یک روزی مثل بمب منفجر بشه و ....!
تعجب میکنم از پدر و مادری که قدرت و توان الان رو میبینه و فکر نمیکنه یک روز افتاده شد چطور روش میشه یک لیوان آب از بچش طلب کنه !
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
اینکه تو مهمانی چیزی نگفتن خوبه ولی اینکه خونههم از خودشون دفاع نمیکنن باباهه هرجور عشقشه میتازونه ...
توی خونه واقعا چخبره رو که کسی نمیدونه...مادر خانواده که نمیتونه بگه اینا هر روز تو خونه عربده کشی دو طرفه راه میندازن شوهرش که بی ابرو بوده حداقل سعی کرده آبرو بچه هاش بخره