2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یچیزی وجود داره به اسم سلیقه

اون خانم از نظر شما زیبا نیست ولی مطمئن باش از نظر اون آقا زیباترین زن دنیاست

دیگه معروف تر از داستان لیلی مجنونم داریم مگه؟

لیلی از نظر بقیه اصلا چهره زیبایی نداشت ولی برای مجنون لیلی بود

پس لطفا سلیقه و نظرات خودتونو به دیگران تحمیل نکنید

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

یکیم بود چندین سال باهم بودن

از اولم کسی راضی نبود هی پسر ولش میکرد 

دختر یه خانواده خلاف کار داشت

عجیب بود

پسر معروف بود نمیگم کارش چیه زیبا وضشم خوب

خانواده معروفی نداشت ولی ۱۰۰برابر بهتراز دختره

فک کن بدتربن خلافارو میکردن حتی خواهر و مادر دختره

پسر ولش میکرد دختر ول نمیکرد

تا یبار دختره چاقو زد تو شکم‌پسره فقط چون ولش کرده بود😐😂ولی دختره زشت نیست قشنگم نیست

تا یه شب تو خواب تهدیدش کرده اگه عروسی نکنیم میکشمت

یه هفته نکشید جشن گرفتن

هیچکس از فامیل پسره نرفت حتی خواهراش و مادرش

💍♥️

یچیزی وجود داره به اسم سلیقهاون خانم از نظر شما زیبا نیست ولی مطمئن باش از نظر اون آقا زیباترین زن د ...

کاش میتونستم عکس دختره رو بزارم کاش 

اونوقت بهم حق میدادین

دیگه مخم نمیکشه "

فک کنم الان کل سایت منو بشناسن بس که همجا گفتم..تاپیک میزدم مینوشتم بهتر بود🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خب ولش می ...

چقدرررر نمک نشناس چقدررر 

لیاقتش همون بوده توی فلاکت زندگی کنه بعضیا ظرفیت بالا اومدن رو ندارن

خدا کمک داییت کنه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
وای چقدر ترسناکایتاین دشمن نیاز نداشته ماشالله مادرش همه کاره بودهخانواده پسره چطوری قبول کردنآبرو ر ...

آره واقعا.. همه حیرون بودیم.. مثه بمب بود تو زندگی هممون، دخترش اونقدرررررر گریه می‌کرد.. شوهرش تو چند ماه اندازه ده سال پیر شد... هیچ کس باور نمی‌کرد یه مادر این کارو با زندگی خودش و  دخترش بکنه.هم دخترش هم شوهرش رسماً از پا افتادن، خانواده پسره هم خیلی تلاش کردن جلوی این ازدواج رو بگیرن اما نشد.. الان که هم مادر هم پدر پسره فوت شدن.‌ خدا رحمتشون کنه.. خیلی بد بود برای همه اطرافیان

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
یعنی چی خب منظورت اینه پسره هم عاشقش بوده که باهاش ازدواج کرده ؟؟

مگه پسره با خواست خودش ازدواج نکرد ؟

زور ک بهش نگفتن

ما خودمون چندتا از اشناهامون پسره و پدرش خیلی خیلی پولدار به قول شما مولتی میلیاردن  ولی پسراش با دخترای خیلی معمولی ازدواج کردن به قول شما حتا دندونای سالمی ندارن 

کاش میتونستم عکس دختره رو بزارم کاش اونوقت بهم حق میدادین

من اصلا کاری با چهره اون خانم ندارم

اون خانم هرطوری که هست به چشم اون آقا زیباست

تو فامیل ماهم همچین موردی هست

ولی وقتی رفتم با اون خانم صحبت کردم انقدر بانمک حرف میزدن اصلا آدم خود به خود جذبش میشد

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

آره واقعا.. همه حیرون بودیم.. مثه بمب بود تو زندگی هممون، دخترش اونقدرررررر گریه می‌کرد.. شوهرش تو چ ...

وآقا آبرو ریزی وحشتناکی بوده

بعضی زخمای هیچ وقت خوب نمیشن

یه مورد تقریبا شبیه اینم دیدم تازه بچه هم دارن

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید