2777
2789
دختر خاله مامانم ۴۵ سالش بود.. یه دختر نوزده ساله داشت.. دخترش با یک پسر ۲۱ ساله چند ماه دوست بود بع ...

وای وای 

یا خدا

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این مولتی میلیاردر نمیتونه خانمشو ببره عمل زیبایی انجام بده؟

خسیس نبود ک پولدار نمیشد😂😂

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

منم دیدم 

یه زن ک یه پسر سرباز از زندگی قبلیش داشت و شوهر سابقشو کوبیده بود تو دیوار انداخته بودش زندان اومد چسبید ب پسردایی جوون خوشگل خوش تیپ مجردم

دایی و زنداییم و کل فامیل زورشون نرسید

الان چند ساله با همن صیغه ۹۹ ساله خوندن

دنبالم نیا اسیرم میشی  

اولا زیبایی یعنی تعبیر عاشقانه اشکال...معیار زیبایی برای هرکس متفاوته جانم

درضمن معمولا آدما جذب چیزایی میشن که ندارن

حالا اون خانم شاید پول و قیافه خوبی نداشته باشه اما به جاش ویژگی هایی داشته که کامل کننده آقاپسر بوده

یه جورا مکمل هم شدن

دیگه خودت میگی رسما قاطی شده با زنه

واقعا کسی از باطن زندگی کسی خبر نداره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
دختره چیکار کرد؟

طفلی چند ماه افسرده بود خیلی حالش بد بود.. تازه ترم یک دانشگاه بود اما ول کرد.. چند سال بعد با یکی دیگه ازدواج کرد الان دو تا بچه داره. خوبه حالش خداروشکر.. اما رابطش با مادرش تقریبا صفره، مگر جایی تو مهمونی یا مراسمی ببینن همو.. 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
اینکه دختره اویزونه و زندگیش رو قاطی این کرده و....

یعنی چی خب منظورت اینه پسره هم عاشقش بوده که باهاش ازدواج کرده ؟؟

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

بیشتر ببینید
دخترش چی داغون نشد

طفلی چند ماه افسرده بود خیلی حالش بد بود.. تازه ترم یک دانشگاه بود اما ول کرد.. چند سال بعد با یکی دیگه ازدواج کرد الان دو تا بچه داره. خوبه حالش خداروشکر.. اما رابطش با مادرش تقریبا صفره، مگر جایی تو مهمونی یا مراسمی ببینن همو

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
دختر خاله مامانم ۴۵ سالش بود.. یه دختر نوزده ساله داشت.. دخترش با یک پسر ۲۱ ساله چند ماه دوست بود بع ...

وای چقدر ترسناک

ایت

این دشمن نیاز نداشته ماشالله مادرش همه کاره بوده

خانواده پسره چطوری قبول کردن

آبرو ریزی داغونیه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید