نه من نمیگم چرا دخترا جواب بی احترامی رو میدنمنظورم اینه وقتی تاپیک میزنم چندتا خانم میان سر یه موضو ...
تو همه جای دنیا اینطور آدما هستن من که آنقدر اهمیت دادم ناراحتی قلبی گرفتم و عصبی شدم اهمیت نده اصلا جواب نده
مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....
منم اینطورم حق با من باشه حرف خودم باید بگم و زیر بار حرف زور نمیرم
کلا زبون آدم وقتی نرم باشه خیلی بهتر نتیجه میگیرین
یه همکلاسی پسر داشتم بیچاره پسر خیلی خوبی بود ولی اصلا بلد نبود با خانمها چطور حرف بزنه استاد همیشه بهش میگفت تو با این اخلاقت دختری باهات حرفم نمیزنه چه برسه ازدواج
دقیقا منم اونطورم قلب پاکی دارم ولی زبون چربی ندارمدخترام که عاشق چرب زبونا هستناستاد حقیقت تلخی رو ...
خب خوبه که قلب پاکی دارین ولی تمرین کنید منظورم چرب زبونی به اون شکل نبود ببنید شما با یه جنس حساس روبرو هستین که کاملا از نظر جسمی و روحی با دوست هم جنس شما فرق داره بعد اگر شما مهربون و زبونتون خوش باشه مطمن باشید آدم مناسب خودتون رو زودتر پیدا میکنید. اخلاق و خلق و خوی خوب در صدر همه ارزشهای اخلاقیه بنظرم