2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم همینو میگم😂😂😂میتونه ببره دندوناشو فکشو درست کنن اصلا قابل باور نیست😅😅😂😂

خب تازه ۳ ساله ازدواج کردن همش در حال سفر و گردش گری ان

گاهی وقتا با سکوت حرفتو بزن

آخه معیار زیبایی آدم ها باهم فرق دارن

بعضی وقتا پسرای خوشگل انقدر نارو میخورن از دخترای خوشگل که میرن دنبال اخلاق

از همه مردهای جهان به جز پدرم بیزارم حق همیشه با خانوماست چاکر خانم های بادرک وفهم🤭

دختر خاله مامانم ۴۵ سالش بود.. یه دختر نوزده ساله داشت.. دخترش با یک پسر ۲۱ ساله چند ماه دوست بود بعد اومدن خواستگاری.. منتها پسره همون شب خواستگاری عاشق مادره (دخترخاله مامانم) میشه.. اونقدر با مادره صحبت می‌کنه که اینم عاشقش میشه.. طلاق میگیره و با خواستگار دخترش ازدواج می‌کنه با بیست و چند سال تفاوت سنی.. الان حدود ده سال از ازدواجشان میگذره و خیلی خیلی خوشبختن.. هنوز تو کفم همه فک می‌کردند چند ماه بعد پسره ولش می‌کنه و.... 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

فک کنم الان کل سایت منو بشناسن بس که همجا گفتم..

تاپیک میزدم مینوشتم بهتر بود🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خب ولش مینویسم درس عبرت بشه

من داییم عاشق یه دختر شد..این دختره واقعا خوشگل بود واقعااا

اصلا صدا ازش در نمیاد و ما خوشحال که چقد دهتر خوبیع و میکفتیم چه اشکالی داره اگه وضع باباش بد باشه ..مهم خودشون دوتان

(وضع مالی باباش خوب نبود..تلویزیون نداشتن ، حتی دختره گوشی خوبی نداشت) .داییم قبلش با هیچ دختری دوست نبود

دخترخالم کلاس کامپوتر میرفت و یکی دوبار موقع رسوندنشون ، چندباری اون دختره رو دیده بود،، و دیگه اونطوری اشنا شدن و..

من داییم هیکلش ورزشکاریه ،  قدش بلنده ، ظاهرش خوبه ، از مهمه مهتر پولداره و از اونم مهمتر عاشق دختره بود..دختره تو عقد به داییم خیانت کرده بود(داییم اینو به هیچکس نگفته بود) و بهش فرصت داده بود..تا اینکه ازدواج کردن و همین جند وقت پیش بازم به داییم حیانت کرده بود باز داییم گفته بود اینبارم میبخشمت و به کسی نمیگم ..اما شبش دختره با دوست پسرش برگشت خونه باباش😪(همسایه ها دیده بودنشون و دوربین و..هم نشونشون داد)

فعلا که داییم نبوده. کلا رابطشون اشکال داشت..همین دختره به داییم گفته بود فقط به خاطر پول باهات بودم!

هنوز طلاق نگرفتن و یه ۳ ماهی هست اصلا با هم حرف نیمزنن

فرض کن دختره ی بی همه چیز چقد اشغال بود..داییم حتی خورد و خوراک خانوادشو میداد اما اون در اخر چکار کرد👩‍🦯

فعلا که داییم نابوده اگه میشه دعا کنید خوب بشه💔

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

چقدر یه خانم میتونه همجنس خودش را خراب کنه و اینقدر از همه نظر بهش ایراد بگیره! 

به خدا جوری که خانما خودشون زن ستیزند و میخواند سر به تن همجنسشون نباشه، هیییچ موجودی روی کره ی زمین اینجور نیست.

تاپیکت حس خیلی بدی بهم داد، شما هبچ حقی ندارید از قیافه ی کسی ایراد بگیرید، هییییچ حقی!!!!

حتما هم اون خانم چیزهای خوبی داشته که اون پسر عاشقش شده و زندگی خوبی داره. 

چجوری نباشن ؟

معیارهای زیبایی برای هر فردی تو ذهن خودش ی مدله شاید از نظر شما زشت و سیریشه اما اون مرد چیزایی توش دیده و‌جذبش شده شاید خصوصیات اخلاقی داره که مرده رو به خودش جذب کرده به قول گفتنی سیاست و لوندی زنانگی رو بلده