allaboutbeingmoon مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 564 عنوان 2 هفتع از جراحی دندان عقلم گذشته ولی 237 بازدید | 35 پست روی زخمم ی چیزی شبیه افت زده ب شدت هم قرمزهدکترمم نیست هفته پیش اون یکی زخم ساکشن شدو هر دو درد دارن.. 1404/01/08 | 15:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lantarani عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 4420 منم قراره جراحی کنم چه دکتری برای شما رو جراحی کرد؟وضعیت دندانتون چجوری بود؟ رو عصب؟ رو سینوس؟نهفته نیمه نهفتههزینه چقدر شد
allaboutbeingmoon مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 564 منم قراره جراحی کنم چه دکتری برای شما رو جراحی کرد؟وضعیت دندانتون چجوری بود؟ رو عصب؟ رو سینوس؟نهفته ... جراح فک و دهان ۲۲ میل گرفتدر تماس با عصب IAN بودهالان لبم گزگز میکنه..ولی درد خیلی اذیت کننده هست.
allaboutbeingmoon مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 564 انتی بیوتیک بخور میخورمشما تجربه داشتین؟ پدر معدم در اومده هر روز تهوع و سرگیجه😔
lantarani عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 4420 جراح فک و دهان ۲۲ میل گرفتدر تماس با عصب IAN بودهالان لبم گزگز میکنه..ولی درد خیلی اذیت کننده هست. برای منم کامل داخل عصبه قراره ماهه دیگه جراحی کنم لبتون چرا گز گز میکنه؟لب و صورتتون بی حس شده یانهچ
قلب_نقره عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 13925 میخورمشما تجربه داشتین؟ پدر معدم در اومده هر روز تهوع و سرگیجه😔 نه ندارم دهنت رو با اب نمک بشور ضدعفونی بشه
allaboutbeingmoon مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 564 برای منم کامل داخل عصبه قراره ماهه دیگه جراحی کنم لبتون چرا گز گز میکنه؟لب و صورتتون بی حس شده یانهچ اره بی حسه نمیدونم حسش برمیگرده یا نه خیلی زیاد اذیت شدم سر این جراحی و حتی قبل جراحی تق تق فک و درد مفصل فکی داشتم
allaboutbeingmoon مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 564 نه ندارم دهنت رو با اب نمک بشور ضدعفونی بشه همه اینکارا رو کردم دیگه خستم..
lantarani عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 4420 اره بی حسه نمیدونم حسش برمیگرده یا نه خیلی زیاد اذیت شدم سر این جراحی و حتی قبل جراحی تق تق فک و درد ... ترسوندین منو من دندون عقلم افقی دراومده و کامل داخل عصبه نمدونم چکارکنم
allaboutbeingmoon مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 564 ترسوندین منو من دندون عقلم افقی دراومده و کامل داخل عصبه نمدونم چکارکنم من خودم شخصا خیلی پشیمونم کع جراحی کردم ۸ کیلو کاهش وزن داشتم فقط تو ۱۴ روز خیلییییییه اگه برگردم عقب واقعا جراحی نمیکنمبرای من کاملا محبوس تو استخوان بود ولی کج نبود.برنداری هم یه عوارض داره. من هنوز درگیرم😭
دختررر_پاااااییزززز عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 1064 ی دندون ۲۲ میلیون اسی؟؟ من دندونم نیمه نهفته بود دوسال پیش دو س تومن گرف .. گف رفتی خونه یخ بزار تا چن ساعت یخ گذاشتم نوافن خوردم خوابیدم دردی نداشتم ولی ورم کرد صورتم استخون تراشیده بود .. سرم زد بابام ورمه خابید ولی عصب کشی پدرمو درعاورد 😥
lantarani عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 4420 من خودم شخصا خیلی پشیمونم کع جراحی کردم ۸ کیلو کاهش وزن داشتم فقط تو ۱۴ روز خیلییییییه اگه برگردم عق ... بمن گفتن اون افقیه رو حتما باید بکشم
allaboutbeingmoon مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 564 ی دندون ۲۲ میلیون اسی؟؟ من دندونم نیمه نهفته بود دوسال پیش دو س تومن گرف .. گف رفتی خونه یخ بزار تا ... دو تا عزیزمدو تا فک پایین اره منم ورم دارمبعد ۱۰ روز خونریزی کردم..رفتم بخیه هامو باز کرد ساکشن کرد دوباره بست😭😭😭😭😭😭خدایا خیلی سختی دارم میکشم نمیدونم چیکار کنم😭
evergreen_girl عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 6302 بعضی وقتا نسج زرد یا سفید میبنده روی زخم که نشون از بهبودیهولی اگه ضربان دار و درد ناکه اون عفونته